自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位媽媽~我昨日同BBs去大樹先生(荔枝角),佢嗰度棵樹(emoji)到bb隻腳咁.
另一位媽媽都(emoji)到隻腳。
你哋如果去玩要小心。
如果(emoji)到面同眼就大件事啦!

圖中圈住個位~ 佢d木爛左勁利。佢貼左防撞膠,但條膠甩既~
佢係爛得好誇張。。
我臨走行過去摸一摸,係d木爛晒一支支野咁,唔明點解可以爛成咁。仲要條膠係甩既(emoji)
attach1/tmp/phpgZ1bqh
attach2/tmp/phphH7A1w

20150618bb    發表於 22-9-5 12:02

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

msmercury 發表於 22-9-4 15:51
各位媽媽~我昨日同BBs去大樹先生(荔枝角),佢嗰度棵樹(emoji)到bb隻腳咁.
另一位媽媽都(emoji)到隻腳 ...

BB爬上去整到?
真係要小心啲

子爵府

回覆樓主:

有冇即場消毒?要向工作人員反映

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

msmercury 發表於 22-9-4 15:51
另一位媽媽都(emoji)到隻腳 ...

刮到???

不要從別人的嘴裡去認識我

公爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

睇到都痛

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

小心護理傷口

複式洋房

stagea 發表於 22-9-4 15:54
BB爬上去整到?
真係要小心啲

係呀~bb想爬入去就(emoji)到隻腳咁

複式洋房

Crystalivy 發表於 22-9-4 15:55
有冇即場消毒?要向工作人員反映

我自己同佢消毒貼膠布咋。
同工作人員講整親,問佢哋拎膠布。一句關心都冇,無問咩事,淨係比完塊膠布我就算。

PM佢哋話了解下,對唔住都無句

複式洋房

crystal媽咪 發表於 22-9-4 16:17
刮到???

佢個位係爛木一支支咁。好彩無慘刺咋

水晶宮

BK Milk勳章

msmercury 發表於 22-9-4 17:50
我自己同佢消毒貼膠布咋。
同工作人員講整親,問佢哋拎膠布。一句關心都冇,無問咩事,淨係比完塊膠布我就 ...

應該即時反映,
咁樣整到我報警都得

珍珠宮

我覺得傷,唔應該咁利,仲要俾小朋友玩

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

msmercury 發表於 22-9-4 17:52
佢個位係爛木一支支咁。好彩無慘刺咋

有冇即時向該單位講或者報警
不要從別人的嘴裡去認識我

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

push

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

呢位媽媽太善良,我覺得要比佢地知道佢地既設施有陷阱會整傷小朋友,仲要佢地立刻整理,邊個受傷都唔好,佢地絕對有責任!
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

一定係好痛

珍珠宮

咁危險

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

珊瑚宮

回覆樓主:

睇到都肉痛

大宅

回覆樓主:

好慘,心痛

首頁

尾頁

跳至