夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

點解佢要這樣。我老公(S.P)(已離婚)為什麼在公司攪女人,已不是第一次之前我都可以原諒佢,不個今次佢要同我離婚,我都做到(兩個女跟我)-在佢同我講離婚、簽紙及迫我搬走,都只是用了3個星期做了,是不是好急,個女人是不是急住搬入屋,我一搬走個女人已同佢上床,要不要急到這樣。是不是半公務員人工高、沒有事就是攪男女關係。佢是在柴灣一間高級教育學院(電子系)的低級文員,個女人就是同一間不同部門。現在佢要"拋妻棄女"只是為一時快樂。我搬走了幾個月佢都不會不打電話問我一下,除了有關離婚事才找我每次都沖沖掛線,不想聽到我的聲音,我連留在TKO家同女兒的合照,佢都要收起。都不知是不是害怕個女人不開心,連大門鎖都馬上換了,對我說是鎖壞要換,不會這樣同時間壞,個鎖用了8年都沒有事,我一搬走馬上壞。 我都有同佢講我會等佢,但是他只回答我當年同我結婚是因為"同情我"。這句話好傷。當年是佢話要結婚,我知道他喜歡小朋友我用我的生命危險生了2個可愛女兒,到今日他要這樣對我。 我不甘心,但是我會"等他"。是不是要傻???

珍珠宮

原帖由 yisum 於 09-6-12 11:21 發表
點解佢要這樣。我老公(S.P)(已離婚)為什麼在公司攪女人,已不是第一次之前我都可以原諒佢,不個今次佢要同我離婚,我都做到(兩個女跟我)-在佢同我講離婚、簽紙及迫我搬走,都只是用了3個星期做了,是不是好急,個女人是不是急住 ...

等咩呢 ????

禁止訪問

大宅

你還等, 佢都等唔切同另一個女人住啦,比心機揍大2個可愛女兒, 分佢身家, 你可以告佢通姦, 我信佢地會比天收, 你自己有無做野, 多d時間同朋友傾下啦, 見多d 人會開心d,

原帖由 yisum 於 09-6-12 11:21 發表
點解佢要這樣。我老公(S.P)(已離婚)為什麼在公司攪女人,已不是第一次之前我都可以原諒佢,不個今次佢要同我離婚,我都做到(兩個女跟我)-在佢同我講離婚、簽紙及迫我搬走,都只是用了3個星期做了,是不是好急,個女人是不是急住 ...

大宅

等咩呀?
佢已經做到咁絕,返轉頭都唔好要啦!重等!不如自己好好生活重好,女人冇男人都可以自立架!!!
開心三姊妹~~兩個囡囡 + 一個媽咪警惡懲奸~伸張正義~維護法紀一齊對付馬騮呀袓

民房

多謝你!只是我個心都未能放下,我同佢都十幾年感情不能一下只是放下便放下,我現在都好生他的氣,但又掛住佢。 之前我個細女(5歲多一點)同我說個以下的一句話 "媽咪不利之後有幾多個新媽媽或是你死了,在我心中你都是我的好媽咪沒有人可代替",還有一句"不利住的地方是大或細都要住只要可同媽媽一起便可以",當時我聽了這兩句話我只懂流眼淚不懂回覆。

民房

我沒有分佢身家,分佢身家都沒有用我都沒有我一個深愛的人。當時佢同我講離婚前已同這個女人一起幾個月,只不個我隻眼開隻眼閉,沒有想到佢會這樣,當時我只想到我兩個女兒要有一個完整的家,我個大女兒好不開心,他沒有說出口眼淚在心裡流,我看見都好唔開心。 現在我只希望兩個女兒開心快樂。
原帖由 interasian01 於 09-6-12 11:38 發表
你還等, 佢都等唔切同另一個女人住啦,比心機揍大2個可愛女兒, 分佢身家, 你可以告佢通姦, 我信佢地會比天收, 你自己有無做野, 多d時間同朋友傾下啦, 見多d 人會開心d,

...

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

民房

等待只不過是給自己一個時間,能夠慢慢去接受已改變的事實。
原帖由 juicypig 於 09-6-12 12:18 發表

子爵府

樓主, 我都唔知講咩好, ....你要+油呀

大宅

畀面勳章

時間久了就會慢慢淡忘...最緊要知道仲有可愛既女兒陪你...加油!!!!

民房

我會努力!加油!兩個女兒在我身邊我已好開心。
不果在一間這麼大的高級教育學院的員工是亂"攪男女關係"個女人明知人哋有老婆及女兒都要攪人老公。不果牛唔飲水牛頭不會底,上幾次D女人都是在公司的員工。其實我個心早已死,只不過不甘心。
高級教育學院 D教育都好差(連自己的員工紀律都不好)
原帖由 770217 於 09-6-12 12:42 發表
時間久了就會慢慢淡忘...最緊要知道仲有可愛既女兒陪你...加油!!!!

大宅

好媽媽勳章

你個細女都咁生性,你就唔好再等啦,時間會沖淡一切,現在的生活,唔好當為男人喇,為自己,得閒多D打扮,搵D自己喜歡做既事黎做,自己都開心D,多D同兩個女兒作戶外活動,兩個女兒開心時,你自己吸多點新鮮空氣,人都會開心D

民房

我會現在我已改了新髮型(好多同事都贊我靚左年輕左),打扮得年輕的不再是黃面婆。
原帖由 deeann 於 09-6-12 12:58 發表
你個細女都咁生性,你就唔好再等啦,時間會沖淡一切,現在的生活,唔好當為男人喇,為自己,得閒多D打扮,搵D自己喜歡做既事黎做,自己都開心D,多D同兩個女兒作戶外活動,兩個女兒開心時,你自己吸多點新鮮空氣,人都會開心D ...

洋房

如果選得離婚,唔好對佢有任何遐想.......你男人變咗心,請接受現實,add oil

複式洋房

原帖由 yisum 於 09-6-12 11:49 發表
多謝你!只是我個心都未能放下,我同佢都十幾年感情不能一下只是放下便放下,我現在都好生他的氣,但又掛住佢。 之前我個細女(5歲多一點)同我說個以下的一句話 "媽咪不利之後有幾多個新媽媽或是你死了,在我心中你都是我的 ...

點解仲要等佢?值得咩? 人就算要委屈自己,咁都要有價值,我睇唔到個價值係咩,就算呢個男人返轉頭,佢都唔會對你好。不要再給自己藉口,這樣只會令你無法翻身。

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

為自己同小朋友嘅快樂生活落去
個男人咁決絕好似掉垃圾咁fing開你哋
就算佢躝番嚟
你都唔會再喺佢身上得到幸福
向前走喇
祝福
放低自己,尊重別人
提升內蘊,不為別人為自己

大宅

你老公叫你搬走跟住個女人就同佢上床? 係咪人黎架?好耐無做呀?咁嘅男人你仲等咩呀?唸起都想嘔

男爵府

記得有兩個寶貝o向你身邊比多D正能量
佢地.樓主加油呀.
咪鬼等啦.改變生活..活出自我至係

大宅

樓主...加油呀

呢個男人你唔洗等, 為左2個女要堅強d ...

首頁

尾頁

跳至