跳至

首頁

尾頁

民房

早一個月前,我見bb係屋企一個人係到玩玩具,好似好悶甘,咪諗住同bb報playgroup,等佢可以同d同齡既bb玩,又可以學下野﹗甘就去左tuen mun柏x廣場間fxxxt clxxs edxxxxion到,見到話曬有d native english speaker,應該唔差啦,甘就試完一堂就繼續報啦﹗

民房

係我再預繳一個月學費前,我已經再三問佢地個director,如果教育局宣佈停課,佢地會唔會停課,同埋補返堂俾我地,佢話會,甘我就好安心甘同阿b交學費啦﹗

點知尋日就宣佈停課,呢間playgroup就打來話堅持繼續上課,如果你地怕就自己唔好返學,唔會補堂﹗

我話我交學費前,明明你地講得好清楚話會跟教育局停課,之後再補堂。而且係個director自己同我講。尋晚我再打返俾個director,佢竟然話佢recall唔到佢有甘答我,又話自己無權決定補堂俾學生﹗

我真係即刻覺得好無奈

民房

跟住我真係好耐心甘同佢地講,以家流感甘嚴重,真係唔可以羅d 小朋友的健康來冒險,如果有甚麼事,間學校都好難經營﹗

點知個鬼佬director Mario就搶電話話佢老婆係唔會講d甘既野,it is impossible,話我點解要屈佢老婆﹗而且佢呢個學校又唔係profit-making,cannot give him a good profit,佢可以隨時close左佢,係九龍再開過都得﹗你可以隨時帶你個bb走﹗又話你知唔知要佢地停課一日要蝕幾多錢﹗

我真係忍唔住喊左出離,佢好大聲係甘鬧我,我真係唔知點好﹗點解一間打正旗號話係baby playgroup可以甘無良﹗做教育既可以甘無承擔,甘唔講道理﹗可以甘樣羅d小朋友去博﹗甘樣點教人呀﹗呢$560既學費唔緊要,但見到有d話做教育去到甘,真係好無良心﹗

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

go to 消委會 complain them

伯爵府

要令多d人和呢間衰野呀!

我會話:你地甘勁,返祖家開呀笨,做教育一心想making money 就不顧小朋友的健康,好羞恥呀你地!

禁止發言

複式洋房

柏麗幾多樓?有無牌架?咁無良架?其實我都懷疑好多呢類PG鬼婆根本係旅遊簽證,識講流利英語就教得咁!可唔可以報入境處巡查架?有咩消費者權益呢?

首頁

尾頁

跳至