自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Glamouri 發表於 23-4-12 22:58
最好在港島謝謝!

今日去左Kew Green, 軒尼詩道三角形教堂對面。168OK可以食前菜,加38-75可以加main course。好安靜冇咩人,傾計一流

大宅

之前食過有一間酒店真係半自助餐唔錯
但要搵下咩名

子爵府

lovelybaby2015 發表於 23-4-12 23:15
the murray popinjays

Thanks!

子爵府

ChingMan1002 發表於 23-4-13 08:44
好似九龍酒店有

謝謝

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Lawry’s The Prime Rib
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

Anka 發表於 23-4-13 09:00
最近幾個月食過幾好
Giovanni Pina Weekend Brunch Semi Buffet
Lawry’s The Prime Rib Weekend ...

有興趣Giovanni Pina Weekend Brunch Semi Buffet,主菜同甜品分別質素如何?值唔值得去?

大宅

回覆樓主:

早排食過荃灣旭逸酒店,價錢唔算貴,都ok㗎

伯爵府

朗豪坊上面有

珍珠宮

2024年龍年勳章 睛靈勳章

bbbusy 發表於 23-4-14 00:44
有興趣Giovanni Pina Weekend Brunch Semi Buffet,主菜同甜品分別質素如何?值唔值得去?
...

好精緻好味道, 值得再去.

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23645144&extra=&page=1

子爵府

dororo68 發表於 23-4-13 08:52
協奏坊西餐廳 (銅鑼灣香港珀麗酒店2樓)

之前JM 推介,

謝謝

男爵府

回覆樓主:

最近食過Giovanni Pina 個weekend brunch, main course 有驚喜, 冷盤都唔錯, 有麵包蟹但好快無(每次refill得幾件, 但質素高), 甜品要order等好耐, 甜品就gelato同雪菲蛋糕好食, 其他蛋糕一般..

伯爵府

leng1999 發表於 23-4-13 20:26
今日去左Kew Green, 軒尼詩道三角形教堂對面。168OK可以食前菜,加38-75可以加main course。好安靜冇咩人 ...

幾抵喎!前菜多選擇嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

moon_o_o 發表於 23-4-15 14:30
幾抵喎!前菜多選擇嗎?

前菜普通,但我覺得夠。有凍有熱,唔要主菜都可以好飽

首頁

尾頁

跳至