自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

seaheart88 發表於 23-5-8 10:52
因為我第一次使用,所以以為打開有個QR code俾店員掃。。。

但係原來一開啟佢反而係出個掃描器。。。即係 ...

美心餅店用到!唔係間間都可以, 冇嗰啲你問個店員佢乜都唔知

男爵府

去到地鐵,店舖門口有張貼紙,有剔電子劵就用得,好似我係美心麵包,佢枱面有QR CODE俾你掃,掃完俾錢,好簡單

子爵府

回覆樓主:

係好麻煩,我到依家都未用到,商店又話唔識(唔知點解問親間間都話唔識)
俾優惠俾到咁麻煩不如唔好俾

子爵府

Lovelybbs 發表於 23-5-8 13:32
係好麻煩,我到依家都未用到,商店又話唔識(唔知點解問親間間都話唔識)
俾優惠俾到咁麻煩不如唔好俾
...

好似搞到鬼鬼鼠鼠咁唔睇bk報料都唔知有$10

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

pochario 發表於 23-5-8 13:22
唔麻煩,我响站內賣四洲嗰間買零食嘟,佢好熟手,仲比我分單比(攞到2個$10)
...

可以一次用幾張喎
放下自在

男爵府

tkop 發表於 23-5-8 13:12
本来係点用喔

就咁開QR 掃就完成,依家要你個app親身去店鋪掃,先生效,唔可以比其他人用,煩左,都無心機再儲分。

侯爵府

cattz288 發表於 23-5-8 13:37
可以一次用幾張喎

係咩 ,唔知喎,算啦反正都用咗抵咗

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

pochario 發表於 23-5-8 13:41
係咩 ,唔知喎,算啦反正都用咗抵咗

我都未用,諗住一次過用晒佢,原來要望下舖頭有無code先
放下自在

大宅

tkop 發表於 23-5-8 13:19
好的谢谢您,争鲜也可以用支付宝?

係呀!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

仲要望下收銀附近有冇code! 煩!

大宅

7仔冇得用,兩次優惠,我就分別去咗東海堂&美心掃佢哋嘅二維碼後,用八達通補少少錢,抵!

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

我有兩張,去到美心,個職員淨係叫我嘟個code,我諗住嘟完就ok啦,所以嘟完第一張後就出左個畫面再嘟第二張,點知原來嘟完仲要比個職員scan,但我已經冇左第一張個code了 所以只係減得10蚊

男爵府

我喺爭鮮一張單用晒兩張$10券

瑪瑙宮

大廚勳章

florapang0426 發表於 23-5-8 14:48
我有兩張,去到美心,個職員淨係叫我嘟個code,我諗住嘟完就ok啦,所以嘟完第一張後就出左個畫面再嘟第二張 ...

唉。。。原來又多樣野。。。

好彩你講聲。。。否則又好似你咁冇咗一張
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

翡翠宮

減齡達人勳章

seaheart88 發表於 23-5-8 14:56
唉。。。原來又多樣野。。。

好彩你講聲。。。否則又好似你咁冇咗一張

果間個職員完全冇提過我,我開完一張佢都冇叫我scan,嘥左

公爵府

cattz288 發表於 23-5-8 13:49
我都未用,諗住一次過用晒佢,原來要望下舖頭有無code先

mtr app 㩒入車站商店,有可用優惠券的商店名單

象牙宮

florapang0426 發表於 23-5-8 14:48
我有兩張,去到美心,個職員淨係叫我嘟個code,我諗住嘟完就ok啦,所以嘟完第一張後就出左個畫面再嘟第二張 ...

咁即係doo完要cap圖?
放下自在

翡翠宮

減齡達人勳章

cattz288 發表於 23-5-8 15:09
咁即係doo完要cap圖?

do完要叫職員scan左先再開下一張,要以佢scan作準

象牙宮

littledot 發表於 23-5-8 15:07
mtr app 㩒入車站商店,有可用優惠券的商店名單

實體券同電子券可能商舖又唔一樣收
放下自在

象牙宮

florapang0426 發表於 23-5-8 15:10
do完要叫職員scan左先再開下一張,要以佢scan作準

放下自在

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊