自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

請問官網買入塲券同係旅行社或kkday/klook 有咩分別?

男爵府

zxzx 發表於 23-7-20 08:07
請問官網買入塲券同係旅行社或kkday/klook 有咩分別?

入場券冇咩分別,不過如果係Fast Pass 就好大分別,官網可以自選入設施時間,KKday/Klook就佢派時間俾你

伯爵府

今日出海 發表於 23-7-20 08:21
入場券冇咩分別,不過如果係Fast Pass 就好大分別,官網可以自選入設施時間,KKday/Klook就佢派時間俾你
...

K 果d 平d?
如果唔係,點解唔自己係官網買fast pass?

男爵府

zxzx 發表於 23-7-22 15:28
K 果d 平d?

$唔係咁大差別,你上fb 環球影城group就會見到,上官網唔係張張卡比到錢,如果旺季大家其實真係分秒必爭,個人考慮點買啦

男爵府

K 果d 平d?

個人經驗,喺K嗰啲買FP,如果買FP7個啲時間係靚過FP 4

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

K 果d 平d?

官網好神,唔係張張信用卡都收,睇心情
所以未必可以用官網買到

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 23-7-22 15:46
官網好神,唔係張張信用卡都收,睇心情
所以未必可以用官網買到
...

我試咗十幾張乜都試過都唔得,要搵返日本人買

象牙宮

回覆樓主:

入場劵無分別,至緊要唔好買錯,佢有分abcd唔同價!快証就官網買,可以自己揀時間組合,仲要2個月前撲定!klook無得揀時間,甚至幾張証玩時間唔同

珍珠宮

回覆樓主:

入場券500幾,8月FP7已過1600 ,成2100一個人 玩唔起,FP4都1200

男爵府

2024年龍年勳章

olkan 發表於 23-7-23 00:06
入場券500幾,8月FP7已過1600 ,成2100一個人 玩唔起,FP4都1200 。
...

好彩我上星期去果時,7月8月FP 已經賣晒
不過下下排個幾兩個鐘,都無咩心機玩。
試下排單人隊,好快到

侯爵府

回覆樓主:

剛去官網,fast pass 日日都話No stock, 是否長期也是這樣?反而klook日日有位。

Fast pass 4官網7800yen, =HKD$500左右, klook反而要成$700, 貴咁多?
門票就klook平

子爵府

BK Milk勳章

katrinamama 發表於 23-8-12 05:22
剛去官網,fast pass 日日都話No stock, 是否長期也是這樣?反而klook日日有位。

Fast pass 4官網7800yen, ...

官網Fast Pass 可以選時間
其他網站買的 Fast Pass 冇得選時間

呢個係最大分別

另外USJ係賣未來2個月的門票,出左之後不久,就出該段日期 Fast Pass。暑假+9月的Fast Pass,在官網好似一早賣晒,而10月萬聖節,又會特別搶手。

大宅

FP 加左價好多!我農曆年去一家四口4張FP4 都係$1700左右

侯爵府

回覆樓主:

請問之前在facebook見有些人在官網買fast pass, 去到俾$時,好多credit card都俾唔到$, 有冇人試過?有冇咩技巧?

男爵府

katrinamama 發表於 23-8-12 05:22

Fast pass 4官網7800yen, ...

你要join USJ 會員,開會員webpage (emoji)的買飛link先見到,我搞左2晚,因為6月我經klook買第二日就話要退錢,其他平台無晒(KKday,trip,飛豬)我要的FP7 日子或勁貴,唯有在官網買
好彩用Citibank Master Card ,第一次payment 就成功

侯爵府

hihamham 發表於 23-8-13 09:03
你要join USJ 會員,開會員webpage (emoji)的買飛link先見到,我搞左2晚,因為6月我經klook買第二日就話要 ...

你用官網英文版or日版買?

珍珠宮

hihamham 發表於 23-8-13 09:03
你要join USJ 會員,開會員webpage (emoji)的買飛link先見到,我搞左2晚,因為6月我經klook買第二日就話要 ...

做會員整唔到,記得疫情前想去,到最後要搵日本人先做到

買張票都咁麻煩,原來而家仲加到咁貴

男爵府

日文,Edge 有自動translate

男爵府

6299 發表於 23-8-13 13:07
做會員整唔到,記得疫情前想去,到最後要搵日本人先做到

買張票都咁麻煩,原來而家仲加到咁貴

做會員要將中文名轉日文就可以,網上有教學

但係真係煩

珍珠宮

hihamham 發表於 23-8-13 18:37