自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

大廚勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問有無媽媽之前試過安葬過小天使,知唔知流程同費用係幾多?
因為今日入院引產,醫院要決定,但手續上佢地唔清楚,所以想問問有無有過相關經驗可以分享下

子爵府

2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

hate3party 發表於 23-8-7 17:09
因為今日入院引產,醫院要決定,但手續上佢 ...

保重身體, 節哀.

我都曾經試過, 希望你一切平安順利......

我當時係無"永愛園"

你唔駛擔心, 医生姑娘會協助你, 公立医院個"小天使" 會跟媽咪同一日出院的.

你叫老公代勞吧! 你好好休息.
以馬內利, 神與我們同在! :-D  :-D

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

我不懂,只能祝福妳

伯爵府

上網打永愛園見到有食環處申請程序,又有查詢電話,建議妳找家人代勞~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

祝福

子爵府

juniormiu 發表於 23-8-7 17:45
上網打永愛園見到有食環處申請程序,又有查詢電話,建議妳找家人代勞~

好的,明天試試
36日咋...緊張緊張

子爵府

hate3party 發表於 23-8-7 17:09
因為今日入院引產,醫院要決定,但手續上佢 ...

謝謝各位祝福最後我聯絡左女青小足福,希望今次經歷可以告一段落(emoji)
36日咋...緊張緊張

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊