自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

maynjune 發表於 23-10-10 08:48
原來大家都睇唔明呢篇所謂追悼文內裏的重點, 個女人好低裝囉, 絕對不是高手, 利用身故的「朋友」大做文 ...

淨係睇730內文,無睇相,難怪見唔到植入廣告
放下自在

子爵府

原來大家都睇唔明呢篇所謂追悼文內裏的重點, 個女人好低裝囉, 絕對不是高手, 利用身故的「朋友」大做文 ...

甘好差喎,前段冇保險好似友情好真緻甘,原來目的係甘

水晶宮

Minnacat 發表於 23-10-10 01:59
我朋友個bb女,出生前check到心臟有問題,醫生都有問佢地會否考慮唔要,但佢地係天主教徒,所以決定生佢, ...

我bestfriend, 第二個bb 出世出院幾日就緊急住返醫院。原來天生免疫系統有問題,唔記得exact 病名,原來個爸爸係帶基因者,大仔都有不過無病發出嚟,呢個bb 就嚴重。懷孕時係唔知嘅。結果要化療搞咗3 個月,等唔到換骨髓就過身。很心痛我朋友。

伯爵府

simple430 發表於 23-10-9 16:41
每年拜山 , 都見有好後生走咗 , 有個得十幾日人 bb , 已經無人去拜 , 塊碑都甩色 , 同亞爸樓上樓下 , ...
可能父母已再有子女,唔想再勾起傷痛的回憶吧!你真有心,那位BB會收到的

伯爵府

對江先生有印象,之前早上新聞有時會見到佢,請安息,

佢朋友又真係有D多餘,為何要強調自己係『資深』保險經理,好怪~

珍珠宮

尋日都有睇到呢篇報道,我無留意佢朋友係做AIA ,但我都有即時諗點解做朋友要影低走咗既人既相post出黎,仲要講埋人地小朋友喊嗰啲野,其實俾返尊重同私隱走咗既朋友同佢既家人啦!你咁樣其實唔禮貌唔尊重啊

伯爵府

我班朋友入面,有個又係咁,喺面書度影個朋友張支票出嚟,話自己幫到手、買保險嘅重要性⋯⋯
我同返收支票個朋友講,叫佢叫條友刪除帖

大宅

bb060908 發表於 23-10-10 10:16
去追思會都不忘用自己嘅”身份””打卡” 有冇得向保險業投訴呢位所謂嘅AIA 高級資深區域經理? ...

佢未必想賣廣告,只係以前輸得比佢太多,終於覺得自己贏卦佢唔提自己職位都仲好地地

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊