自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

一個咁心急既人對住一個做嘢慢吞吞的人真係好鬼激氣,明知自己做嘢慢就早啲起身啦!最鬼憎啲人做嘢預到最後1分鐘,咁多年都冇進步過(emoji)(emoji)(emoji)

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

慢慢就會習慣

珍珠宮

大(emoji)個(c6)定係細(emoji)個(小朋友)?
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

ChingMan1002 發表於 23-10-19 08:15
一個咁心急既人對住一個做嘢慢吞吞的人真係好鬼激氣,明知自己做嘢慢就早啲起身啦!最鬼憎啲人做嘢預到最後 ...

最好唔好再對住

放下自在

大宅

見到呢啲人有陣時都會好忟

水晶宮

畀面勳章

ChingMan1002 發表於 23-10-19 08:15
一個咁心急既人對住一個做嘢慢吞吞的人真係好鬼激氣,明知自己做嘢慢就早啲起身啦!最鬼憎啲人做嘢預到最後 ...

只有習慣佢
佢慢係點都唔會理你
因為我仔就係咁

珍珠宮

大家都係獨立個體, 你唔可以控制人, 人地亦唔可以控制你, 係你自己覺得做快咗就係進步, 唔代表人地要同意

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊