自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

上星期係大阪返嚟,頭兩日落大雨,好彩之後天氣都唔錯
我自己喜歡睇人哋遊記,今次嘅酒店大部分都滿意,同大家分享吓吖

Day 1:
下午到關西機場就租車直接去和歌山,依間酒店係海邊,房間個海景比想像中更靚

attach1/tmp/phptaWYRA
attach2/tmp/phpAEkLJE
attach3/tmp/phplHSYBI
attach4/tmp/phpqdDzuM
attach5/tmp/php10xwnQ
attach6/tmp/phpQO8MgU
attach7/tmp/phprrztaY

RAA    發表於 23-10-30 13:43
Cheuk2012    發表於 23-10-24 00:24

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

休息一下可以去大堂飲welcome drink 有好多款梅酒揀,大堂環境好開揚
晚餐算唔錯,刺身普通,不過牛肉好ok
attach1/tmp/php67p1vb
attach2/tmp/php9CpISa
attach3/tmp/phpAUHFfa
attach4/tmp/phpzdP6C9
attach5/tmp/phpWmzU08
attach6/tmp/phpldX9o8
attach7/tmp/phpi8gLN7
attach8/tmp/phpxLyLc7
attach9/tmp/phpu748B6

Cheuk2012    發表於 23-10-24 00:24

珍珠宮

其中一碟比較特別係用紙燒海鮮同肉,個鮑魚同豬肉都好香
依個晚餐我絕對收貨啦
attach1/tmp/phpBE66Zc
attach2/tmp/phpCGODXj
attach3/tmp/php3HLvVq
attach4/tmp/phpG2WFTx
attach5/tmp/phpHVn6RE
attach6/tmp/php46EQQL

珍珠宮

Day2
依間早餐好豐富,除咗日式早餐仲有自助飲品,食完休息吓又夠鐘退房,我哋去咗酒店附近海邊行吓消化消化
attach1/tmp/phpGJIwfd
attach2/tmp/phpGHtl1k
attach3/tmp/phpUf37Ns
attach4/tmp/phpKFqvBA
attach5/tmp/phpyJLjpI
attach6/tmp/phpKeF3dQ
attach7/tmp/phpcBju3X
attach8/tmp/phpWxy4S5

Cheuk2012    發表於 23-10-24 00:25

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

樓主又分享旅遊正嘢, 好吸引!

珍珠宮

我哋去咗黑潮市場行吓,我記得上次嚟好蕭條無乜客人我哋都唔好意思行咁耐,可能依日星期日勁多客人好好生意
雖然好飽都忍唔住食咗Toro 同甜蝦做午餐

對面嘅遊樂場免費入場我哋又去行吓(可能落雨生意好淡薄,好多遊戲無開

再到白濱酒店check in
今次白濱住嘅酒店我哋之前都住過,貪佢房間夠大,溫泉環境ok 同埋佢自助晚餐都幾好食(我係buffet 怪
attach1/tmp/phpan9EB3
attach2/tmp/phpIBQDfr
attach3/tmp/phpaaPYTO
attach4/tmp/phpQtCNyc
attach5/tmp/phpyFNdeA
attach6/tmp/phpoXRWTX
attach7/tmp/phpIsv2zl
attach8/tmp/php0WKsgJ
attach9/tmp/phpoVc7W6

Cheuk2012    發表於 23-10-24 00:25

珍珠宮

mickeyeva 發表於 23-10-22 20:33
樓主又分享旅遊正嘢, 好吸引!

哈哈謝謝你,你成日都咁支持

珍珠宮

回覆樓主:

房間休息吓又去咗lounge 飲嘢,佢有梅酒可以任飲(飲到我暈陀陀
好快又到dinner buffet ,佢唔係全部食物都好高質素,不過牛扒、天婦羅、洋蔥湯同埋粟子甜品都好好食

attach1_sign/tmp/phpgP4wUU
attach2_sign/tmp/phpPP3ruk
attach3_sign/tmp/phpCrqE4J
attach4_sign/tmp/phpXHQbF9
attach5_sign/tmp/phpkNA2fz
attach6_sign/tmp/phpd139QY

水晶宮

fatmousechai 發表於 23-10-22 20:11
我自己喜歡睇人哋遊記,今次嘅酒店大部分都滿意,同 ...

求酒店名
我下個月去
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

侯爵府

2024年龍年勳章

超正呀

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

謝謝分享~

妳去食輻射魚、我下個月去日本釣+食輻射魚~

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

thanks for sharing

仲有無景點嘅相?

珍珠宮

kcpak 發表於 23-10-22 21:14
求酒店名
我下個月去

係萬波酒店Manpa hotel 請留意有啲房可以食煙,記得book non smoking room
祝你玩得開心

珍珠宮

yauchuchu 發表於 23-10-22 21:30
超正呀

謝謝你

珍珠宮

大力大力 發表於 23-10-22 21:34
謝謝分享~

妳去食輻射魚、我下個月去日本釣+食輻射魚~

其實我之前有帶過爸爸去沖繩、九州、岡山都釣魚(當然同你啲專業人士無得比啦)

珍珠宮

Onlok 發表於 23-10-22 21:45

謝謝你,今日放相quota 已經過咗,我哋去咗Tori tori 食燒海鮮、海邊影相,有相quota 再分享吖

大宅

真係好正嘅分享,睇見都開心。

伯爵府

請問樓主第二晚酒店咩名?
Tks for sharing,
期待你之後旅程靚相,
Support

侯爵府

牛年勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主:

樓主之前分享既旅行po我全部都有收藏

呢個都唔例外,有機會去的話
可以參考
呢條線唔自駕ok嗎?

Skytree1000    發表於 23-10-22 23:24

珍珠宮

fatmousechai 發表於 23-10-22 20:11
我自己喜歡睇人哋遊記,今次嘅酒店大部分都滿意,同 ...

咁快又去

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊