自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

mywl 發表於 24-1-22 00:24
佢前日開始已經幫人講好說話,話咩同個債主可能有啲誤會,我都已經覺得怪怪地,明明鬧爆呀Chris… 又話張 ...

阿伯無返咁上下「底」,點喺燈紅酒綠場所混出七層「瘤」來吖!
施壓使橫手有幾稀奇,女人可以換、面子唔掉得

子爵府

CD_BB 發表於 24-1-21 22:32
我都有聽smart travel , 由昨日開始佢由之前懷疑基哥變成讃基哥是真心愛Chris ,重踩潘小文冇FC Chris 扮 ...

咪好似啲老婆人前死撐出軌男,阿伯閂埋房門、截水截糧、炳到豬頭、掟入冷宮一件事,唔會認自己老貓燒鬚

大宅

回覆樓主:

假嘢唔問得唔出得街啦,除左劣畫外都假

子爵府

choibobo 發表於 24-1-21 18:01
基哥同記者關係好,記者硬係唔報d入肉既野,剩係報面果浸輕輕帶過。應該叫王即場畫畫嘛,又或者搵個飛機工 ...

東張西望係咪隻字不提?

欲蓋彌彰,就算臭c密冚,大眾已心中有數,誠惶誠恐,繼續天謊地惱

子爵府

Verveine 發表於 24-1-21 12:41
佢哋咁高調送畫俾鄧局長,如果最終證實幅畫係用錢買返嚟,而又超過$500,根據廉署指引,官員涉犯收取利益, ...

如果$500都唔值,可能仲hurt

子爵府

Forgetmenot999 發表於 24-1-21 03:52
陳百強嘅畫像明顯多過其他二打六藝人,青霞明顯想埋陳百祥埋

哇!咁高產能呀!
BTW啲畫框好肉酸,好似就甩咁,七層瘤咁孤寒架

男爵府

fionstone 發表於 24-1-22 01:13
真係?等我條條片都report 先,谷鬼氣頭先入去係咁睇佢地耍花槍浪費我時間,條男人婆都唔知係咪收左錢,之 ...

收就一定無收錢,但明顯想catch全世界注意去打響自己知名度&想同娛樂圈啲人埋堆幫助收料,做得太明顯

佢係用先踩低人方法去令全城吸睛,當任何報章雜誌同youtuber都被迫要提smart travel佢已經成功咗一大半,其後不斷踩青霞去刺激基哥注意繼而引基哥去做訪問,順便嚟個大合照,呢張合照便成功引到全城關注佢,而我地就誤做咗佢嘅宣傳器,真係高招,佢嘅大團圓結局對娛樂圈中人係雙贏,咁以後就會傳遞一個訊息,只要被佢踩過嘅藝人上佢節目,呢位主持就會幫佢解決

男爵府

回覆樓主:

回想起應該最先睇清楚佢人格係東方日報
用踩人呢招去抬高佢貴台知名度,再成功引藝人上佢節目去化解,咁佢就可以成功喺娛樂圈埋堆兼站隱住貴台腳同打響知名度

靠啲賤招真係連東張西望都要行開

神又係佢,鬼又係佢,利用踩低人台高自己就係呢挺人

伯爵府

Forgetmenot999 發表於 24-1-22 05:46
收就一定無收錢,但明顯想catch全世界注意去打響自己知名度&想同娛樂圈啲人埋堆幫助收料,做得太明顯

佢係 ...

我都係呢幾日先開始聽呢個女人廢噏(其實唔好意思,開頭疑惑左佢性別好耐)……
開頭佢講到自己為正義發聲,但都心諗駛唔駛趕盡殺絕……人地未婚妻都係搵食啫

點知一個屈尾十,佢竟然做左一套毫無內容既馬騮戲,同爺孫戀不斷互相吹噓,一見如故,揸晒爬咁……將人性醜陋完美演繹到極致

子爵府

Forgetmenot999 發表於 24-1-22 05:47
回想起應該最先睇清楚佢人格係東方日報
用踩人呢招去抬高佢貴台知名度,再成功引藝人上佢節目去化解,咁佢就 ...

咁似有次我聽,車仔麵老闆,話有個後生仔,隊部iPad,話間鋪網上有好多負評,佢公司可以代為扭轉乾坤⋯⋯不過老闆答:少啲客,我返屋企玩孫仲好

stagea    發表於 24-1-22 14:49

男爵府

anouck 發表於 24-1-22 01:24
可憐歐陽偉,人地上次話要自殺佢仲安慰,今鋪真係想自殺了

我覺得基伯可能私下代還左錢,塞住偉哥把口
然後件事就當已解決,唔會再受訪其他媒體
呢件事熱度咁爆,東張西望都冇拎黎做題材
睇黎基伯黑白2道間有牙力

子爵府

fivebeanrice 發表於 24-1-22 06:13
我都係呢幾日先開始聽呢個女人廢噏(其實唔好意思,開頭疑惑左佢性別好耐)……
開頭佢講到自己為正義發聲, ...

應該大把YouTuber串爆佢

https://youtu.be/KJpkrzcIk-I?si=v_HhBAgtar4R66LN

男爵府

唔係細路 發表於 24-1-22 07:30
我覺得基伯可能私下代還左錢,塞住偉哥把口
然後件事就當已解決,唔會再受訪其他媒體
呢件事熱度咁爆,東 ...

咁就祝個呀伯快啲比佢呃哂啲錢走啦
一係就望佢長命百歲
同個女人白頭到老

伯爵府

fivebeanrice 發表於 24-1-22 06:13
開頭佢講到自己為正義發聲, ...
個女主持嘅手法簡直肉酸到核爆。。。。佢見到李龍基佢地好似烚熟狗頭咁, 駛唔駛呀? 根本3個做晒戲, 個Chris個態度不知幾輕佻,一幅甩晒難啲表現。。。佢即席揮毫個幅大作, 真係笑死人啦…果個女主持仲要嘆為觀止咁不停吹捧,做人真係假到嘔。。。太明顯了。

男爵府

畀面勳章

Danjunior 發表於 24-1-22 08:38
個女主持嘅手法簡直肉酸到核爆。。。。佢見到李龍基佢地好似烚熟狗頭咁, 駛唔駛呀? 根本3個做晒 ...

哈哈哈,你形容得好似,「烚熟狗頭」,正
本身個Chris 做假以為香港人甘白痴已經黑人憎,加埋女主持呢D擦鞋洗白的馬騮戲以為瞞天過海,更加侮辱人的智商

男爵府

唔係細路 發表於 24-1-21 23:49
https://www.youtube.com/live/o5GORku_JQQ?si=F9ARmfY3SM_ihZYl

你有時間既話,可以聽下佢之前幾日既片

好呀!thanks

男爵府

認清真面目之後,等啲fans從此以後唔好再俾錢佢兩公婆使就啱喇。個男人婆條link都唔會click入去,費事益佢,呢幾條友真係當全香港人都係白痴。

別墅

好肉酸囉

大宅

回覆樓主:

個男人婆block左噚晚幾條片嘅留言功能喇

侯爵府

回覆樓主:

踩~原來仲熱播中,垃圾袋事件都落幕,原來呢度已經討論咗三日,留言三百幾,呢單真係上咗BK熱搜,今次痴男怨女真係賺晒熱度!益晒佢哋!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊