自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0125_00862_001.html
「十優港姐」麥明詩(Louisa)早前被拍到與參加無綫《衝上雲霄大選》的飛機師盛勁為蜜遊日本沖繩傳緋聞,去年10月麥明詩出席公開活動時首次認愛。今日一名婚嫁界著名的攝影師,透過社交平台分享了一張麥明詩的相片,見麥明詩穿了優雅的短袖款式婚紗,坐定定地被化妝師和髮型師扮靚,而坐在她後方的正是男友盛勁為,在鏡的反映中亦清𥇦可見盛勁為的帥臉。而攝影師打上caption:「今日嘅新娘子。」

東網聯絡上麥明詩母親麥何小娟,問她今日是否嫁女?麥母全程好開心,笑住表示:「唔係今日,你自己問佢啦!我唔敢多嘴。(你係咪好開心?)我時時都開心。(對盛勁為好滿意?)唔評論,阿女鍾意就滿意。」再問麥明詩是否要趕派利是?麥母封口,指不方便講。另外,好友馮盈盈則表示:「一切都等Louisa講先啦~總之Louisa開心,我就替佢高興。」至於麥明詩舊愛林作,被問到舊愛麥明詩結婚一事?他稱:「冇回應!我貫徹始終,對任何前度嘅事都冇回應。」據悉,盛勁為早已求婚成功,二人將在3月拉埋天窗。

曾經合作過的陸浩明表示近排大家都忙,好少見面:「係咩?咁開心。我都未知,有咩問番MMC(麥明詩) 好啲。」另外,吳業坤表示:「我同佢同一間GYM ROOM做運動,有時都會撞到佢,但都冇同我追過,所以唔係好清楚,你門番佢吖。」

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

前度聽日又有水抽喇

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

男爵府

件婚紗好老土

男爵府

10A 係頂流條件 , 一直都想知有咩男仕會被選中
我估生應該都好好條件先同到 10A 一齊 ( 暫時唔知生係咩人)

公爵府

shirley784 發表於 24-1-25 21:47
我估盛生應該都好好條件先同到 10A 一齊 ( 暫時唔知盛生係 ...

佢係叻,但又唔算頂流呀嘛

伯爵府

我估盛生應該都好好條件先同到 10A 一齊 ( 暫時唔知盛生係 ...

現職飛機師,高大樣算靚仔

珍珠宮

邊方面嘅頂流?

珍珠宮

回覆樓主:

男未婚,女未嫁
大家都適婚年齡
開心事值得祝福

siu05    發表於 24-1-27 03:54

子爵府

有左?

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

wannabe118 發表於 24-1-25 21:48
佢係叻,但又唔算頂流呀嘛

家陣乜人都可以係頂流

水晶宮

恭喜wor

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

恭喜

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

pomanlife 發表於 24-1-25 21:43
前度聽日又有水抽喇

分分鐘 3月生埋個 B 出黎威過 10優

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

恭喜晒 ,兩個都好襯吖。

男爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章

恭喜

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

恭喜

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

lopoto 發表於 24-1-25 21:36
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20240125/bkn-20240125191002672-0125_00862_001.html
「十優 ...

都戥佢開心

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

lamlam0710 發表於 24-1-25 22:06
分分鐘 3月生埋個 B 出黎威過 10優

怪唔得前排話女友疑似有左啦

公爵府

回覆樓主:

我淨係留意到錯字

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊