自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

去惠康買水果食,一盒盒包住左睇唔到入面,返到屋企發覺發霉又爛可惜掉左張單無紀錄,有冇人試過換到?

大宅

回覆樓主:

無單都ok, check 到紀錄的
如果你有用yuu / 電子支付, 仲易搵。
你同惠康講時,清楚講返日期和時間(大約幾點) 就得。

ps.水果, 即日買嘅先好去投訴

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

Esthersoi 發表於 24-3-24 15:05
去惠康買水果食,一盒盒包住左睇唔到入面,返到屋企發覺發霉又爛可惜掉左張單無紀錄,有冇人試過 ...

我試過,買西瓜去換,我有單佢地都冇睇,照比我換

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

係咪特價貨,住得近都可以試下問,下次記得留單

伯爵府

回覆樓主:

我響超市買預先pack好嘅蔬果,俾完錢我會即刻拆packing 360度check一次先走,即使小問題佢哋通常都肯換,衹係我懶得行多次

珍珠宮

應該是可以退錢的

大宅

我試過冇單吾俾換(emoji)

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

Esthersoi 發表於 24-3-24 15:05
去惠康買水果食,一盒盒包住左睇唔到入面,返到屋企發覺發霉又爛可惜掉左張單無紀錄,有冇人試過 ...

換貨,之前買過整盒金果,密封包裝,返到屋企打開爛咗1/3,攞番單去換過第2盒,仲即場打開比我檢查添。

翡翠宮

回覆樓主:

搭單問下,今日係 market place買野,番到屋企先發現價錢同標價差$6,但已沖涼費事落街,你地會唔會明天去講番

子爵府

bb2 發表於 24-3-24 19:08
搭單問下,今日係 market place買野,番到屋企先發現價錢同標價差$6,但已沖涼費事落街,你地會唔會明天去 ...

試過第二日拎張單去,佢退番錢我

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

搭單問下,今日係 market place買野,番到屋企先發現價錢同標價差$6,但已沖涼費事落街,你地會唔會明天去 ...

你可打電話落嗰間舖頭度講明先,話聽日至落去。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

連埋張單, 攞返去,肯換。
我試過買成個西瓜, 切開爛, 成個連單攞返去, 肯換。 仲切開比我睇無爛, 靚。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

如果即日發現, 你又對嗰件貨有影相, 同你手嗰張單唔同價錢, 咁樣清楚好多佢哋可以做到, 如果你聽日去變咗收佢價錢, 證明唔到你尋日係望到啱嘅價。

別墅

oceandeepsea 發表於 24-3-24 15:43
係咪特價貨,住得近都可以試下問,下次記得留單

唔係特價貨,買左$118

別墅

蕃薯仔媽媽 發表於 24-3-24 15:47
我響超市買預先pack好嘅蔬果,俾完錢我會即刻拆packing 360度check一次先走,即使小問題佢哋通常都肯換,衹 ...

要向你學習,今次學精左

別墅

kaheiboy 發表於 24-3-24 18:24
換貨,之前買過整盒金果,密封包裝,返到屋企打開爛咗1/3,攞番單去換過第2盒,仲即場打開比我檢查添。
...

好好服務喎

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

魔怪媽媽 發表於 24-3-24 15:34
我試過,買西瓜去換,我有單佢地都冇睇,照比我換

佢哋應該都知道、啲生果就嚟爛、所以睇都唔睇就立刻換~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

翡翠宮

ychan^ 發表於 24-3-24 19:17
試過第二日拎張單去,佢退番錢我

明白,thx

翡翠宮

my005 發表於 24-3-24 19:21
你可打電話落嗰間舖頭度講明先,話聽日至落去。

Ok,thx

翡翠宮

Sallyb1a 發表於 24-3-24 19:27
如果即日發現, 你又對嗰件貨有影相, 同你手嗰張單唔同價錢, 咁樣清楚好多佢哋可以做到, 如果你聽日去 ...

明白,thx

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊