自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

複式洋房

伯爵府

櫺囹桼 發表於 24-3-25 07:35
有了(基本法)二十三條(立法),當然好很多,香港再也不會亂,再不會有人遭受跟我一樣的痛苦和不幸!」 ...

直係好離譜,人神共憤
可唔可以loop多D比外國傳媒睇下個真相

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

cara.mak 發表於 24-3-26 13:10
原來凶手唔止一個!係有二人做

係, 一個淋易燃液體, 一個點火, 似有預謀作案, 睇吓邊個唔好彩, 之後兇徒著咗草

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

花花寶寶 發表於 24-3-27 10:31
回覆 鼻毛長 的帖子

我仲記得個無恥賤精燒藥丸係YouTube話佢係特技人收左200萬嘅表演。

唔止老蕭,仲有隻已經躝咗去台灣嘅黑面黄屍女妖梁芷珊

侯爵府

回覆樓主:

每次見到李伯單新聞、又鄧佢慘、又好嬲點解會有人做得出咁冇人性嘅事;究竟捉到人未?

不過唔明如果當年有23條、就唔會有呢件事發生嗎?

即使冇23條、佢燒人已經好大罪啦!

侯爵府

回覆 鼻毛長 的帖子

我仲記得個無恥賤精燒藥丸係YouTube話佢係特技人收左200萬嘅表演。

呢個人極度犯口業、會有報應的

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

cbeyond 發表於 24-3-25 08:12
我因為咁, 有些多年朋友再無聯絡了。

ps唔好講, 現在仲講呢d

我好記得,黑暴初期個陣,我係Facebook 一直都唔敢表態,都免得同唔同立場既朋友有咩爭執。

但李伯呢一單一發生,出新聞,我嬲到係Facebook 清清楚楚改埋background ,我支持香港警察。真心覺得忍無可忍,如果因為咁就做唔到朋友都唔再覺得可惜。
天朗氣清

翡翠宮

回覆 鼻毛長 的帖子

报应来了,十个亿
attach0/tmp/phpQXmGmX

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

登陸火星 發表於 24-3-26 15:12
香港已經由亂入治,由治入興,又有國安法又有23 條,這是舊新聞仲傾

只有賊先唔想人再提
呢班人渣講佢哋十年廿年都會繼續講
天朗氣清

珍珠宮

BK Milk勳章

Gorgor0612 發表於 24-3-25 14:20
係! 兇手未拉到! 但我信有報應! 鬼唔望兇手成為人形曱甴,终身受人唾罵嫌棄,去到邊衰到邊! 终身不得 ...

天網恢恢,佢哋一定有報應!

珍珠宮

佢真係好慘

別墅

櫺囹桼 發表於 24-3-25 07:35
有了(基本法)二十三條(立法),當然好很多,香港再也不會亂,再不會有人遭受跟我一樣的痛苦和不幸!」 ...

兇徒好似話去咗台灣

別墅

hohoho2013 發表於 24-3-25 16:17
c6有朋友6x歲,黄到話「一世唔上大陸」、「華為只係d愛國人用,正常人用三星、iphone」。
仲會為自己冇回鄉 ...

作應該攞咗回鄉證

男爵府

回覆 hohoho2013 的帖子

仲有隻賤格無恥到極點嘅基婆黃粉絲。

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

tinlong22 發表於 24-3-27 17:44
我好記得,黑暴初期個陣,我係Facebook 一直都唔敢表態,都免得同唔同立場既朋友有咩爭執。

但李伯呢一單 ...

你好勇。。。。
我身邊9成黃人,黃老師,黃醫護,黃啊媽都話係特技人。
我用緊餘聲音同佢哋講,特技人我知有,但俾幾多錢可以燒埋個頭?????都一樣有黃人答:點知呀?……有嘢揸架,佢仲識行。
我講新聞有公報,醫院有新聞,個醫護當時答我,醫管局都可以造假。當時我唔識回佢,咁你呢個牌都可以係假。仲有,我知當時黃醫護將電視駁咗新聞台,日播夜播……
其他唔黃嘅都唔夠胆表態,因為知道牠們已顛了,會起底。

伯爵府

Apple011 發表於 24-3-25 13:04
係呀,一講黃藍有些虛偽的人就會衝出黎話“仲講呢d“, 唔好意思佢地既惡行我係會記一世
...
咁有啲我覺得吾係虛偽嘅,有時好難做,如果喺要每件事分黃藍講落去,又會中背後嘅黑暴圈套,佢地想將香港人好似對付白蟻咁處理,落毒藥,等佢地互相殘殺,我後期盡量只係針對講邊個犯法,篤爆邊個散播假消息。係呢嗰討論區,吾分顏色講,就吾會中人計,因為藍亦可扮黃,黃亦可扮藍,係我返工地方就係有咁情況,所以我就盡量冇再分黃藍去講,只講黑暴

伯爵府

tinlong22 發表於 24-3-27 17:44

但李伯呢一單 ...
其實有好多冇報導出嚟,希望會有啲有心人日後會整理黑暴所以資料留比之後嘅人睇,仲希望開一個館去展示呢段黑暗日子比啲青年引以為戒,另外fb問題,宜家鄧局長搞一個反駁組好正,吾洗只等我呢啲小市民去阻礙黑暴嘅假訊息,我係14年已知道呢個問題,嗰陣時花好多時間係網上篤爆放假訊息嘅人,所以呢個局長真係做得好,有承擔,同埋能文能武去反擊黑暴

男爵府

manfatcentre 發表於 24-3-26 01:36
其實呢D边係黃吖,黃就走左九世,呢D比走左既黄肯定批鬥內亂狂插。

尼d最自私 日日鬧 身體誠實
te quiero mucho mi amo

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊