夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

bella啤拿 發表於 24-3-26 22:19
好cheap, 送上門,條女唔方正
,我淨係諗到 ,佢咁喝,老公都長期唔掂佢,條女唔方正, 又乾又殘,送都冇 ...

同意「正就唔駛周圍請人食」

但有d女人係咁,覺得d人夫食佢=自己正/仲有魅力。最慘男人冇食。周圍講番出嚟,係人都知,只有當事人唔知
不要從別人的嘴裡去認識我

複式洋房

其實由古至今都係一樣,啲姣婆無處不在!
我剛剛搬來新居,隔離個已婚婦(有個女)成日搵我老公整呢樣嗰樣,而我老公又好好人諗住幫下手,佢性格係鍾意幫人整野。
但之後成日有野整,又成日WhatsApp 佢,又話唔識路要我老公坐佢車帶路,又問佢識唔識開W S群租(叫我老公上去佢屋企教佢),之後有日早上七點收到佢Wsapp話唔記得繳費鈴密碼交唔到銀行月結單喎。
大家睇到呢度,覺得條女想點?
總之大家要小心睇實,防範於未然!

複式洋房

hungu28 發表於 24-3-27 10:34
我剛剛搬來新居,隔離個已婚婦(有個女)成日搵我老公整呢樣嗰樣 ...

做晒出面啦!
而家啲隔離鄰舍招呼都唔打啦!

男爵府

我剛剛搬來新居,隔離個已婚婦(有個女)成日搵我老公整呢樣嗰樣 ...

叫你老公話呢排好忙,叫個女人有咩搵你,話我老婆(你)好鬼中意幫人咖

然後叫你老公block左佢,之後包你耳根清淨

子爵府

好彩你老公都同你講,叫你老公un friend 佢

珍珠宮

回覆樓主:

係而家嘅年代太開放je!
老公有外遇就怪老婆唔夠好;
凡事你情我願就得,講到合乎道德咁。。。
其實誘惑無處不在,預期去糾結人地有無道德,不如警惕好自己老公~

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 annchloe 的帖子

正常正經女人唔會同其他人,尤其唔太熟嘅男性,呻自己性苦悶囉。當然唔正常唔正經,甚至有企圖嗰啲就梗係唔同啦。
既然呢個女人認識你都仍然暗示你老公,來而不往非禮也,樓主應該主動同佢講,你老公話左你知,大家商量左,認為要介紹精神科醫生俾佢。

男爵府

,咁佢自己老公呢、死左?

複式洋房

netbb 發表於 24-3-28 10:19
,咁佢自己老公呢、死左?

餵唔飽佢
逝去感情如何留得住?

大宅

soso1227 發表於 24-3-27 20:56
回覆 annchloe 的帖子

正常正經女人唔會同其他人,尤其唔太熟嘅男性,呻自己性苦悶囉。當然唔正常唔正經, ...

你講得好正 我正打算介紹醫生俾佢架啦! 尋日見到我地個好朋友同佢女友,佢兩個都話佢太過份,朋友話佢已經同個姣精講,你有問題應該同自己老公講,唔係同我啲朋友-人哋啲老公講。我欣賞佢快人快言簡單直接!

洋房

annchloe 發表於 24-3-25 16:12
早前老公朋友生日,一大班人去佢屋企慶祝,因為我大感冒,就無去;老公返來話我知佢朋友既一位已婚女性朋友 ...

太把呢啲人,男女都有,最好係結咗婚,不用上身

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊