自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

sogreen 發表於 24-3-28 09:34
好心咪咁無知,美源係呃曾江(emoji)!

得喇,你最有知識喇

男爵府

gallygally 發表於 24-3-28 09:04
根本炎係盲捧, 都冇聽過有人鐘意炎(除咗bk 班打手)

你好勇夠膽喺度講

我都覺得呢度好似一面倒係好支持炎,唔鍾意佢嘅就俾人話係黃或者鍾意mirror

好多人都唔敢出聲,我就覺得炎唱歌真係唔得 (不過大把人話佢仙氣/把聲百年難得一遇/繞樑三日等等)可能唔啱我聽啦,係唔知點解一直俾人捧到上天

洋蔥頭媽咪    發表於 24-3-28 10:11

子爵府

回覆樓主:

代言又唔係代一世,有乜咁出奇呢?又引到d hater跳晒掣咁走出黎

別墅

之前炎明希做代言,佢嘅食物質素大幅下降,我都唔再幫襯

伯爵府

sinchui 發表於 24-3-28 09:57
個post一有gigi見嗰幾隻hater跳出黎

黑粉講黎講去都係嗰幾句啦,成日話炎唱歌乜乜物物,件衫又點點點,毫無新意

別墅

嗰個炎明希原來啲粉絲全部係大嬸,佢代言啲嘢睇見就冇胃口

伯爵府

Rita 發表於 24-3-28 08:38
好心D媒體啦,代言一世咩?麥當當都換咗N咁多個代言啦又唔見霉體出聲?!合約到期換新代言人keep新鮮感是 ...

根本抄作新聞,廣告換人好平常

男爵府

回覆樓主:

代一世?包生仔?
慘?人地賺左咁多,
隨時上岸唔駛做啦

是傳媒質素低,還是另類宣傳?

珍珠宮

回覆 LandoCheung 的帖子

其實個合約完左, 人地搵第二D人做代言, 又唔代表一定係人氣下滑喎, 商業決定啫

珍珠宮

回覆 Michelle.Chan.Y 的帖子

你講野係直出無思考?? 代言同餐廳食物質素有關?? 餐廳質素差係餐廳既問題, 咁都有得講!! 黑子即係黑子, 講野唔洗思考

珍珠宮

同姜一樣啫, 姜可以有大嬸粉, Gigi唔可以咩? 我仔中學生都係gigi Fans喎

別墅

紫翹 發表於 24-3-28 10:38

你講野係直出無思考?? 代言同餐廳食物質素有關?? 餐廳質素差係餐廳既問題, ...

咁如果搵七師傅代言平安鐘,你會唔會信得過?

大宅

D..D 發表於 24-3-28 10:04
得喇,你最有知識喇

你尼類人就係咁,一踢爆就咁反應,明嘅。唔關我有無知識事。

人哋曾江有講過點解會咁,係美源揾佢笨,廣告長命播佢一毫子無多收,揾律師都搞唔掂。

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

sinchui 發表於 24-3-28 09:57
個post一有gigi見嗰幾隻hater跳出黎

明明嗰D先係打手

子爵府

Michelle.Chan.Y 發表於 24-3-28 10:31
嗰個炎明希原來啲粉絲全部係大嬸,佢代言啲嘢睇見就冇胃口

仲要係新港人大嬸

男爵府

skyyyjun 發表於 24-3-28 10:10
你好勇夠膽喺度講

我都覺得呢度好似一面倒係好支持炎,唔鍾意佢嘅就俾人話係黃或者鍾意mirror

唔識欣賞炎唱歌,身邊朋友從無人承認自己鍾意炎同mirror,反而MC 不少朋友都鍾意聽,男女都有,年齡層由18至50歲

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

ElizabethChunie 發表於 24-3-28 09:24
點盲捧都不及 mirror & error 啦!
個 4 個高矮肥瘦真係笑死人,又樣衰、又冇料、又唔識尊重人、以為自己串咀好型
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

e1106 發表於 24-3-28 09:45
二個阿嬋,比較切合大家樂形象
又係唔唱得唔跳得
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 熱血勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

原來唔換得代言人架?

子爵府

回覆樓主:

合約完左轉代言人好出奇咩?
其實合約期完左係 gigi 唔續約或是大家樂唔續約???有冇人知???

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊