自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 beverly@mim 於 09-7-4 10:27 PM 發表
中學果時買了架勝家做home E,但之後無乜用,放了去..........................唔記得收了去邊添

c 啦... 而家中學仲有無要學呢 d 架, 阿囡升中喎..... 咁我咪又要出血囉.... 阿媽部衣車呀!!!!

大宅

e+的人唔興車野,攪到勝家越來越小專門店和咁鬼鼠。
原帖由 catjeffcat 於 09-7-4 22:13 發表

佢個位仲要係好鬼鼠咁.... 唔行入去個條行根本唔知佢的存在.

大宅

打鈕門都得架。
原帖由 catjeffcat 於 09-7-4 22:12 發表

嘩... 果然係玩具專家... 咁就真係可以咩都做到.....

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 Fong2009 於 09-7-4 10:40 PM 發表
打鈕門都得架。

嘩.... 勁呀... 不過實在太貴啦.....

大宅

買啦,留比個女做嫁粧。
原帖由 catjeffcat 於 09-7-4 22:30 發表

c 啦... 而家中學仲有無要學呢 d 架, 阿囡升中喎..... 咁我咪又要出血囉.... 阿媽部衣車呀!!!!

大宅

貴買平用,仲有其個功能架。
原帖由 catjeffcat 於 09-7-4 22:42 發表

嘩.... 勁呀... 不過實在太貴啦.....

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

太子金都有間勝家, 係地鋪...
MEGABOX 果間SPOT LIGHT(唔知執左未呢..) 都有好多布車賣架..

原帖由 Fong2009 於 09-7-4 22:32 發表
e+的人唔興車野,攪到勝家越來越小專門店和咁鬼鼠。

珍珠宮

原帖由 Fong2009 於 09-7-4 10:42 PM 發表
買啦,留比個女做嫁粧。

六合彩又唔見我中... 真係買唔落手呀.... 不如到我有需要你借我用仲好啦.... 機器的嘢成日唔用好易壞架.

伯爵府

請問元朗間勝家係边嫁,
想去睇睇D衣車,吾該哂.
原帖由 catjeffcat 於 09-7-4 18:26 發表

元朗有間... 呢埋左係個商場入面, 同埋好似吉仔都有 counter

大宅

用啦!用啦!唔使客氣喎,機器係要用多的先得嘅,無咁容易壞呀,我以前都中意買六合彩架,不過買親都唔鬼中,e+唔鬼買囉。
原帖由 catjeffcat 於 09-7-4 22:53 發表

六合彩又唔見我中... 真係買唔落手呀.... 不如到我有需要你借我用仲好啦.... 機器的嘢成日唔用好易壞架.

大宅

唔該。
原帖由 herbalcandy 於 09-7-4 22:46 發表
太子金都有間勝家, 係地鋪...
MEGABOX 果間SPOT LIGHT(唔知執左未呢..) 都有好多布車賣架..

珍珠宮

原帖由 anson2007 於 09-7-4 10:56 PM 發表
請問元朗間勝家係边嫁,
想去睇睇D衣車,吾該哂.

好似叫合益即係吉仔十蚊雞個度, 係十蚊店個條行, 佢除左有衣車賣, 仲有風扇, 唔知咩智能煲賣咁架.

珍珠宮

原帖由 Fong2009 於 09-7-4 11:04 PM 發表
用啦!用啦!唔使客氣喎,機器係要用多的先得嘅,無咁容易壞呀,我以前都中意買六合彩架,不過買親都唔鬼中,e+唔鬼買囉。

你係咪講真架.... 係我真係唔同你客氣架.
六合彩到目前為止未升過級, 叻極都係中廿蚊咋....

水晶宮

好媽媽勳章

原帖由 catjeffcat 於 4-7-2009 23:07 發表

好似叫合益即係吉仔十蚊雞個度, 係十蚊店個條行, 佢除左有衣車賣, 仲有風扇, 唔知咩智能煲賣咁架.

係呀!見中國銀行.....漫畫店轉入
有次見無生意時個sales

ps:我都有衣車, 係深水埗買.......叫"brothxx"都幾好.....都係$1500(幾年前)

大宅

你米e+來囉,唔使客氣喎,買來買去都唔中,嬲架麻米唔買囉。
原帖由 catjeffcat 於 09-7-4 23:09 發表

你係咪講真架.... 係我真係唔同你客氣架.
六合彩到目前為止未升過級, 叻極都係中廿蚊咋....

珍珠宮

原帖由 Fong2009 於 09-7-4 11:20 PM 發表
你米e+來囉,唔使客氣喎,買來買去都唔中,嬲架麻米唔買囉。

咁夜遲 d 先啦.... 我咪就係成日中廿蚊比佢不斷咁呃落去囉.....

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

因為我做製衣,所以屋企無衣車,全部攞番公司車就得lu ,而我用慣工業衣車,d小衣車我唔係好識用

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

查實我車得好渣架!
細個我媽係o係屋企接d車衣job返黎做, 果時屋企有部工業電衣車, 咋咋聲去果去, 我唔敢掂架!
所以o係我媽心目中, 我就係連直線都唔識車果d喇 (真係唔多直的!)
係啦, 車裙係女女就ok, 車褲呀, 衫呀, 真係唔係好掂!
試過去工聯會學裁剪, 嘩, 當我地神童, 教我地點樣車下又剪下, 又反轉車下咁.........學唔識lor!
有無人知道有d易明既course呀.........

大宅

你都好,有廿蚊中,唉!我一元都唔中。
原帖由 catjeffcat 於 09-7-4 23:25 發表

咁夜遲 d 先啦.... 我咪就係成日中廿蚊比佢不斷咁呃落去囉.....

大宅

你唔係明天放假嘅咩,點解怕夜嘅。
原帖由 catjeffcat 於 09-7-4 23:25 發表

首頁

尾頁

跳至