家事百科

跳至

首頁

尾頁

別墅

洗手盆唔錯啵

複式洋房

pm晒你地啦...如果再要詳細d資料可以call me...因為周圍買料真係幾辛苦嫁.....希望同你地分享左....你地可以慳d工夫啦.....深圳果度唔洗搭的士嫁..都慳好多嫁....

水晶宮

好媽媽勳章

我尋日都同老公上左去,買左成萬幾蚊家私,
諗住去埋百安居買燈,磚個d,但睇唔m,可唔可以pm我
原帖由 yinggo 於 09-7-12 10:40 發表
pm晒你地啦...如果再要詳細d資料可以call me...因為周圍買料真係幾辛苦嫁.....希望同你地分享左....你地可以慳d工夫啦.....深圳果度唔洗搭的士嫁..都慳好多嫁.... ...

複式洋房

check pm喇...唔知點去再問我啦...

複式洋房

再pm晒地址比你地啦......thanks

禁止訪問

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

請各位想要資料的會員直接pm樓主查詢。多謝合作!
盡我一己之力,發放正能量!

複式洋房

可否pm比我,因我裝修緊
有錢都唔好亂洗,應洗就洗,

複式洋房

係咪唔講得名嫁...不如你地pm我啦....我怕犯規wor....sorry!!

原帖由 jenny媽媽 於 09-7-12 22:39 發表
樓主請問你用邊間運輸公司呀!
等bk呢到d人知呢間運輸公司運送有問題,可不作考慮
已作提醒!!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

原帖由 yinggo 於 09-7-13 04:03 PM 發表
係咪唔講得名嫁...不如你地pm我啦....我怕犯規wor....sorry!!

相信大家都會認為分享同宣傳只係一線之差,假若真心分享,一次半次當然冇問題,版主亦歡迎會員公開資料,唔駛pm來pm去咁麻煩。不過如果次次回覆都係推介同一間公司,又開好多topic去介紹,咁就有宣傳嫌疑喇,版主就會有所行動。

樓主妳可公開資料。
盡我一己之力,發放正能量!

男爵府

係呀上面d款真係好正架, 又唔貴....不過真係要小心選擇囉. 我都有不愉快經驗呀.
事原叫左個浴屏佬做好幫手運埋其他野落黎, 點知佢就幫我分開左2次發, 攪到我要比2次運費.....好勞氣呀, 打上去話佢重要惡過我, 唉無辦法, 佢重有野未交貨, 唯有忍佢囉.
另外係上面度尺做家c, 唔知d料得唔得, 不過個人好好交帶, 希望順利啦!

複式洋房

我只係覺得港人上大陸買野好辛苦姐...既然自己終於搵到平同人分享, 等其他人唔淨咁辛苦又比大陸人騙姐...自己上上落落已經怕晒...老實講吖...我夠已為幫自己裝修既師父會介紹間平靚正既比自己...可惜咪仲貴過自己搵....好在自己肯努力添咋....若然信間裝修介紹...仲貴到同香港買差不多添.....而家既然可以公開..當然最好啦...我都唔洗煩添...因為間間磁磚舖都要講價嫁啦...只不過這間冠軍磁磚個女sales好純..好易講價..冇話講價就黑面...唔秋唔彩個d衰樣....本身間磁磚唔係好多款...只不過知道冠軍磁磚都算係質素好既品牌....由$48減到處$38既地磚係好難得...因為我有週圍講價經驗.....牆紙暗花都係$8.5咋當然有色果件就貴啦...因為我知只係買5件間花所以冇講價..明比反d甜頭佢囉.....等佢都開心下姐....
磁磚舖在深圳世紀中心a區25號舖, 叫冠軍磁磚, 一定要搵個陳小姐(又叫華女),,,試下同佢講係我(余小姐介紹)希望佢再平d比你啦, 不過佢個度唔係太多款..我都有去其他買夾埋一齊送落香港既....同佢買地磚係佢d磚質素都高囉.......我都知買料好辛苦.....所以希望幫你快d搵到唔洗煩....我都有去旺角搵過..但係貴d囉....我而家真係平一半wor..總之唔清楚就再問我啦

複式洋房

我想請問你大陸訂做傢俬什麼價錢..我都想做..不過有d怕..因為見好多d經驗都係唔好....怕得不償失....你知啦裝修已經用晒錢...如果再受打擊...好難頂得住嫁.....

原帖由 kksushi 於 09-7-14 10:16 發表
係呀上面d款真係好正架, 又唔貴....不過真係要小心選擇囉. 我都有不愉快經驗呀.
事原叫左個浴屏佬做好幫手運埋其他野落黎, 點知佢就幫我分開左2次發, 攪到我要比2次運費.....好勞氣呀, 打上去話佢重要惡過我, 唉無辦 ...

男爵府

我做廚櫃, 廳櫃,衣櫃重有地台, 佢報比我TOTAL都係萬有找, 已包運裝度尺及收口....不過都係初步報ONLY, 星期六剛度完尺, 佢會出份正式報價比我, 到時再分享下啦.
我見個人都幾好交帶又好主動搵我, 希望佢KEEP住啦, 怕到時比左訂會唔同左態度...我都好擔心!
上內地買野真係全部野都係博一博架咋...喎左就為有比多D$去再攪囉, 真係好辛苦.

洋房

回覆 1# yinggo 的文章

你真是勁好人, 請你pm 我鋪頭名及地址.
thanks!

男爵府

BK Milk勳章

原帖由 kksushi 於 09-7-14 17:19 發表
我做廚櫃, 廳櫃,衣櫃重有地台, 佢報比我TOTAL都係萬有找, 已包運裝度尺及收口....不過都係初步報ONLY, 星期六剛度完尺, 佢會出份正式報價比我, 到時再分享下啦.
我見個人都幾好交帶又好主動搵我, 希望佢KEEP住啦, 怕 ...

我想問你會用邊間運輸呀?有無介紹

大宅

Hi Yinggo,
妳可否告知運輸資料, 等我地唔好找他和
想問妳是否有買廁所洗手盤櫃呀?

大宅

可唔可以PM埋俾我AR~~THX

男爵府

wendy22
我都係叫浴屏佬幫我搵, BUT 麻麻地, 因為佢地幫我分開左2次發呀, 好彩就係佢地都肯認, 另外一次就ONLY收我$100, 不過不失啦! 唔知你重要唔要!

首頁

尾頁

跳至