夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

老公已經兩個星期沒有跟我說話, 他說需要空間, 一個人靜下. 我由哭著, 直到默默等待 ...
終於他昨晚沒有回來睡, 結婚以來未試過. 他亦沒有通知我, 我亦打不到電話給他. 他只是打了個電話給我家姐話要上廣州做一些事情, 詳情沒有交待.
我應該怎樣做? 我是應該問他去了那裡. 但我已很倦.

男爵府

BK Milk勳章

你可以平心靜氣同他傾下..有問題就講出來,唔好埋係心裡呀!SMS給他吧!講下你宜家的心情比他知。
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

大宅

回覆 1# mrschan923 的文章

會唔會有第三者的可能

瑪瑙宮

您做好心理準備好 d.

男爵府

事出必有因啊,你老公做咩無同你講野甘耐啊,系唔系之前你地吵過架啊?

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

叫佢坦白講清楚, 如有第三者你都冇咩可以做,叫佢諗清楚, 你都要好好保重和做好心理準備

瑪瑙宮

似乎一段崎嶇o既路就要開始, 您頂住呀, 姊妹.

洋房

比d空間佢諗下......然後,平心靜氣傾下下!!!!

大宅

有冇小朋友呀!
如果有要小心處理!

男爵府

你哋真係要一齊傾吓, 事出必有因
加油

子爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

可能有事發生咗,佢要去處理,妳要有心理準備,比啲空間比佢想清楚,之後妳地要平心靜氣傾發生緊咩事
加油

複式洋房

原帖由 kittych 於 09-7-12 13:18 發表
比d空間佢諗下......然後,平心靜氣傾下下!!!!

我已給空間他去靜一下。
我寫了多封信給他,表示我尊重他需要空間的做法。我真的好想和他傾下, 但他拒絕。我只有等。我的心好痛,我不知我做錯了什麼。

複式洋房

他沒有回家一晚, 直到第二日晚上10點幾回來. 我沒有問他一句, 雖然我很想知他去了哪裡, 但我知他不會說, 我好攰 ...
再這樣下去, 不知如何是好.

複式洋房

原帖由 happy姐 於 09-7-12 16:46 發表
有冇小朋友呀!
如果有要小心處理!

有個快兩歲的仔.
以前個仔好跟爸爸, 但呢排好痴我, 因為爸爸常常失蹤. 我有時都忍唔住晌個仔面前哭. 他還小, 不知發生什麼事.

大宅

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

你地一定要坐底慢慢傾.就算佢唔想你都要同佢傾...因為你自己都好明白,再咁落去,都係得返一條路~~
你要同佢表明,你真係唔想頭家搞成咁.咁落去,你地一家三口都會好辛苦,睇下你地既問題有無得解決.
如果萬一,佢真係有左第三者,你都要有心理準備,因為你有左小朋友,你必須堅強落去,睇下件事仲有無得解決.

p.s.希望你們一家之後會開開心心,幸福生活.

男爵府

伯爵府

你地之間發生咩事呢?
究竟係你既問題定係佢問題呀?

大宅

唔多唔少你應該都知知地係咩原因....如果無吵架..多數都係第三者..

傾就一定要傾ga la..寫信係無用既,唔好浪費時間,佢睇左又如何? 佢根本想逃避你, 直接去問佢or如果佢同你姐姐有計傾既(因為你話佢有通知你姐姐上大陸)試下問2句再決定下一步.

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

你絕冇做錯, 只是你老公受不住誘惑, 同你耐左, 出面嗰件新鮮啫, 唔需要怪自己

兩個人一齊真係冇人可以保証一生一世, 勇敢面對, 好好照顧你女女啦!

原帖由 tekapo 於 09-7-12 22:52 發表

我已給空間他去靜一下。
我寫了多封信給他,表示我尊重他需要空間的做法。我真的好想和他傾下, 但他拒絕。我只有等。我的心好痛,我不知我做錯了什麼。 ...

大宅

有時男人仲婆媽過女人.......比個日子佢, 問題遲早要解決, 速戰速決, 唔好無意思o架等......!! 對仔仔同您都公平o的。

原帖由 tekapo 於 09-7-12 22:56 發表

有個快兩歲的仔.
以前個仔好跟爸爸, 但呢排好痴我, 因為爸爸常常失蹤. 我有時都忍唔住晌個仔面前哭. 他還小, 不知發生什麼事.

首頁
12345...6

尾頁

跳至