夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

一口氣睇晒d post, 希望你真真正正放得低啦.

你c6話想同你維持朋友關係, 其實佢只不過係想你心軟俾返層樓佢, 同埋收少d家用架咋, 唔好再傻啦. (我直覺係29教佢咁做, 因為你c6唔似咁主動同你講d咁既野)

祝重新投入新生活

大宅

我收sms個日打比朋友呻, 呻呻下都突然諗到好大機會係咁, 佢冇條件幫有婦之夫生仔都係為左爭男人, 爭到啦, 就會爭第d野, 佢一定覺得佢地都冇錯, 層樓的確係呢位先生有份供, 分番一份係理所當然架:;pppp:

同埋,你講得啱, 以我21年對佢既認識,佢咁要求,我都好奇怪, 所以有d唔明白

原帖由 Lovelybbs 於 09-9-24 18:05 發表
一口氣睇晒d post, 希望你真真正正放得低啦.

你c6話想同你維持朋友關係, 其實佢只不過係想你心軟俾返層樓佢, 同埋收少d家用架咋, 唔好再傻啦. (我直覺係29教佢咁做, 因為你c6唔似咁主動同你講d咁既野)

祝重新投入 ...

大宅

佢而家同你講既全部都係$$$$$$$$$$$$,唔好話係唔係阿2教佢,如果佢念在同你重有小小感情都未必會咁計教喇,牛唔飲水点得牛頭低呀へ!而家嗰個先係佢老婆呀,阿2屋企先係佢既家呀~連埋肚裡面嗰個就係一個三人幸福家庭呀へ佢緊係要為佢個家著想架喇へ得罪d講句:你醒下喇!懞婆!
原帖由 貓甦 於 09-9-24 18:47 發表
我收sms個日打比朋友呻, 呻呻下都突然諗到好大機會係咁, 佢冇條件幫有婦之夫生仔都係為左爭男人, 爭到啦, 就會爭第d野, 佢一定覺得佢地都冇錯, 層樓的確係呢位先生有份供, 分番一份係理所當然架:;pppp:

同埋,你講 ...

大宅

kellybaby 你又唔使咁勞氣

我"好奇", 加"得閒得制"估吓姐, 實際原因係咩只有天知地知佢地自己知... 我亦唔排除佢可能真係知自己既經濟能力, 將會好快應付唔到所有野, 想我有定心理準備...

事但啦, 我只係想預備好自己心態, 可面對所有將面臨的情況, 唔想自己再有不知所措既心情...

原帖由 kellybaby 於 09-9-24 23:52 發表
佢而家同你講既全部都係$$$$$$$$$$$$,唔好話係唔係阿2教佢,如果佢念在同你重有小小感情都未必會咁計教喇,牛唔飲水点得牛頭低呀へ!而家嗰個先係佢老婆呀,阿2屋企先係佢既家呀~連埋肚裡面嗰個就係一個三人幸福家庭呀へ ...

首頁

尾頁

跳至