夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

:loveliness: :loveliness: :loveliness: 又要出一個回下先.各位靚mm點睇 玩下野出post勿上心

侯爵府

好媽媽勳章

I support you!!!!

原帖由 joeybb77bb 於 09-11-7 15:57 發表
:loveliness: :loveliness: :loveliness: 又要出一個回下先.各位靚mm點睇 玩下野出post勿上心

民房

回覆 1# joeybb77bb 的文章

csp

翡翠宮

你係得既

真係開左呢個topic,我之前都係"我老公有2奶,我地感情仲好過以前"的topic出過一個post就係問大家,如果有個男人開個topic"我老婆勾佬,我地感情仲好過以前"唔知大家又點睇呢???

你個衰野,擺明玩野~~~

不過,個位歪理當真理的真理教教主又真係........我覺得佢有d精神失常

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 joeybb77bb 於 09-11-7 15:57 發表
呢個係女人嘅天性.全世界嘅女人,都鍾意出去!

乜你哋唔鍾意嘅咩?

翡翠宮

原帖由 AnnaFlower 於 09-11-7 16:31 發表
呢個係女人嘅天性.全世界嘅女人,都鍾意出去滾!

乜你哋唔鍾意嘅咩?

我地只不過敵唔過人的天性姐,睇開d喇!!!

我地滾完識返屋企,唔會蕩失路架!!!

仲有,我地返到屋企會盡哂做老婆同媽媽的責任,最緊要唔好比仔女知道,咁就滾到天昏地暗都得~~~

我老公都知架!!!

佢仲話10個女人10個都去滾,唔滾既係唔正常,我老公話我咁做好正常,仲話佢大權在握,等睇好戲喎!!!

佢仲上網同人講話我出去勾佬,令我地感情仲好左,全靠我咋~~~

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

大宅

好媽媽勳章

睇到依個POST, 入來十仆下先

岩岩一家人去完街街, 返到來竟然見到狗公個POST 鎖左WOR~~ 真系蝕晒LOR~~:lol :lol

大宅

好媽媽勳章

奇怪, 今日星期六, 乜佢冇狗公陪咩, 唔洗逛書城丫??下午咁得閒回帖GE~~~

翡翠宮

原帖由 等運到 於 09-11-7 18:47 發表
睇到依個POST, 入來十仆下先

岩岩一家人去完街街, 返到來竟然見到狗公個POST 鎖左WOR~~ 真系蝕晒LOR~~:lol :lol

係囉!!!

我回回下就鎖左,最尾個post係我發既,真理教教主真係慘囉!!!

佢不嬲都鍾意逐一反撃d佢唔聽的post,依架佢無機會反撃我添!!!

個topic close左,我地無得睇好戲囉!!!

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

原帖由 小manman 於 09-11-7 19:06 發表

係囉!!!

我回回下就鎖左,最尾個post係我發既,真理教教主真係慘囉!!!

佢不嬲都鍾意逐一反撃d佢唔聽的post,依架佢無機會反撃我添!!!

個topic close左,我地無得睇好戲囉!!! ...

佢可能會改名入來咖

睇佢忍唔忍到,佢又中意睇戲, 我地又咁中意睇戲
我地咪放~~~~~~~長雙眼睇好戲LOR~~

不過佢就悶D, 狗公唔多時間陪佢, 我地唔同丫, 有老公陪, 分別系依到~~

禁止訪問

翡翠宮

原帖由 等運到 於 09-11-7 18:54 發表
奇怪, 今日星期六, 乜佢冇狗公陪咩, 唔洗逛書城丫??下午咁得閒回帖GE~~~

佢隻狗公咁多玩具,星期6放左工下午梗係同其他玩具玩下先喇,反正,隻狗"拿"都任佢玩,最緊要識返屋企就得,咁夜晚咪返屋企交人,再冧下屋企件煮家菜囉!!!

話時話,話唔定個topic close之後,佢無得再反撃我地,係屋企條氣唔多順,隻狗公又去左玩玩具,得番佢一個獨守空房,但佢仲覺得自己好幸福,真係痴痴呆呆的可憐女人~~~

同埋,你有無發覺初初佢的回應都仲可以,還覺得佢講的野都尚算有文有路,後尾見個個的post都唔啱聽,佢就開始9唔搭8,又自打咀巴,仲要逐一反撃撩交哎咁,唔夠人講就話人地水平低,又話人地傻婆,實情係佢自己開topic公告天下話自己老公有2奶,所有野都係佢自己講既,真係自作"葉",不可活~~~

睇佢講的野真係覺得佢精神有問題~~~

翡翠宮

原帖由 珠珠妹dy 於 09-11-7 19:17 發表
可能版主都無眼睇.........
停咗佢,費事教壞人..........

咪係囉!!!

真理教教主的偉論真係教壞人,越睇越覺得佢痴痴地~~~

大宅

好媽媽勳章

原帖由 小manman 於 09-11-7 19:19 發表

佢隻狗公咁多玩具,星期6放左工下午梗係同其他玩具玩下先喇,反正,隻狗"拿"都任佢玩,最緊要識返屋企就得,咁夜晚咪返屋企交人,再冧下屋企件煮家菜囉!!!

話時話,話唔定個topic close之後,佢無得再反撃我地,係屋企條氣 ...

就系見佢講野自相矛盾, 又答非所問, 又系到玩爛到唔爛GE 爛GAG, 有MAMI好言相勸, 佢就惡言相向,我先開始覺得佢係?-( GE~~

大宅

回覆 14# 珠珠妹dy 的文章

haha...好同意啊...啱啱睇曬全部D畱言...佢就封咗......佢喺i偉人..我地喺無知婦女....佢男人喺正常哺乳類動物...我地D老公喺有問題ge..哈哈......佢D拋書包...好似好識中文咁....死咯..我讀咁多年文言文..都唔知佢up咩...可能佢真喺神...神到就黎去自焚!!!!

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至