自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買張書枱比仔仔, 有冇媽咪在實惠 / 吉之島 買過傢俬嗎? 好唔好?

侯爵府

其實都係要睇吓你要咩貨, 兩間都會代理好多隻牌子既傢俬, 牌子唔同, 質素可以差好遠, 有D貨實淨D貴D, 有D鴨鴨共, 唔穩震, 但價錢平, 一句講晒, 一分錢一分貨.....
我喺實惠買過電視櫃, 櫃實淨, 送貨準時, 師傅態度好; 但同時買咗個薄身鞋櫃(唔同牌子), 櫃OK, 送貨遲咗5個鐘, 到晚上差不多11pm先至到, 師傅態度奇差, 猛搵籍口想擺抵唔安裝就走
吉之島買過衣櫃同沙發(唔同牌子), 櫃實淨, 沙發色同品質都對板, 送貨兩樣都係遲咗少少, 兩間公司師傅態度都OK;
不過我幫襯實惠同吉之島買野既原因係佢哋售後服務有保障, 有問題會容易D解決, 唔會咁勞氣.........我估(因我未試過有問題)

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

實惠某0的牌子幾好架

大宅

我想買的書枱係 35 吋闊, 分開兩部份, (1)電腦書架 (2) 書檯, 合共 $2,400 (有九折).

唔知呢張書枱 ok 唔ok 呢? 唔該晒各位媽咪.

http://www.pricerite.com.hk/chi/product/content.asp?body=detail&prdid=2922&list_type=search&keyword=903271&dept_type_id=049

http://www.pricerite.com.hk/chi/product/content.asp?body=detail&prdid=2884&list_type=search&keyword=&weekly_special=&defaultamount=1&cb_dept_type_id_index=&cb_dept_id_index=&prevpage=1&menupage=&list_order=&list_seq=&dept_type_id=049&dept_id=

侯爵府

好媽媽勳章

我係實惠買個張台 麻麻地 我諗jusco d quality會好 d
原帖由 ABC-123 於 09-11-10 13:27 發表
想買張書枱比仔仔, 有冇媽咪在實惠 / 吉之島 買過傢俬嗎? 好唔好?

伯爵府

實惠有隻牌子[紅蘋果]好似係!
都好好!我D傢俬都響實惠買多用到而+成8年啦!
包括衣櫃、梳化、鞋櫃、飯卓、書卓。
用到而+全部都冇爛!
想換又唔舍得咁好又冇爛

伯爵府

開心吸收勳章 環保接龍勳章

我幫襯過好幾次吉X島買傢俬, 每次都被送貨部激到生蝦咁, 若果唔係因為尺寸啱以及款式合眼緣, 真係唔會幫襯佢哋。:;pppp:

子爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第三回

牌子[紅蘋果] Ok !

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至