跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇媽咪放租天水圍樓

我想租天水圍樓請問有冇想租既媽咪?

我想租天盛苑/嘉湖山莊
最緊要新淨同埋係吉屋(冇傢俬)

大宅

Re: 請問有冇媽咪放租天水圍樓

你租嘉x要小心d睇樓,
因為好多位(尤其向東北, 即係向米埔)都有window入水問題,
我屋企就係咁 :evil:

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

kiumama:

記得我嗎? 得意呢......:mrgreen:

如你媽住天盛苑, 你可以叫你媽問樓下大堂看更. 因我朋友佢住天盛, 佢家姐最近想租樓(成功), 都係我朋友幫佢問大堂看更, 因有d業主用lei種方法放租.

大宅

其實我睇左好多嘉湖既單位
但冇個like因好殘舊跟本租唔落
多謝妳提醒我入水既問題我會留意

calamus 寫道:
你租嘉x要小心d睇樓,
因為好多位(尤其向東北, 即係向米埔)都有window入水問題,
我屋企就係咁 :evil:

大宅

妳好呀 ... 好耐冇見,妳幾好嗎??
我媽不是住天盛嫁所以唔屎諗 :mrgreen:
我想問吓妳家姐租左幾大同幾多$$$呀?
想睇吓市價 .....

煒良媽咪 寫道:
kiumama:

如你媽住天盛苑, 你可以叫你媽問樓下大堂看更. 因我朋友佢住天盛, 佢家姐最近想租樓(成功), 都係我朋友幫佢問大堂看更, 因有d業主用lei種方法放租.

大宅

kiumama
唔駛客氣

我都想知天盛咩價錢??
最大單位有幾多呎??

大宅

唁好意思,想多口問吓,天盛宛咁新唔係未可以放租的嗎?
[imhttp://f20.yahoofs.com/hkblog/QxQNJuaZBxbMC83Zvzc-_2/blog/ap_20080328124932397.jpg?ib_____Dvg8knZgQg align=right]

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

kiumama 寫道:
妳好呀 ... 好耐冇見,妳幾好嗎??
我媽不是住天盛嫁所以唔屎諗 :mrgreen:
我想問吓妳家姐租左幾大同幾多$$$呀?
想睇吓市價 .....

[quote]
煒良媽咪 寫道:
kiumama:

[/quote]
三房單位(包差&管) $3,500/per mth

大宅

煒良媽咪 : 唔該哂 ... 好抵喎拔我都唔知點解始終都唔係好like天水圍,所以到宜家都未租到樓,d租仲係咁升真激氣

大宅

我好煩因睇左好多樓都唔岩
請問有冇媽咪想放租天盛苑/天頌苑??
本人一家三口真係好想租哩兩個屋苑
因bb係姑媽湊而姑媽係住天水圍
所以本人好想可以住近bb
等自己收工可以帶bb番屋企
bb現在是係姑媽屋企過夜的
請有意者pm我 ..... 唔該哂

首頁

尾頁

跳至