自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

本人已買居屋, 新十字型三房單位, 5月尾收樓,請問可否給予一些裝修設計idea(最好有圖片可供參考)及好的裝修師傅可以介紹一吓. 謝謝!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係咪即係1層得8個單位 主人房有太廁個隻?

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 careless1 於 10-4-19 17:39 發表
本人已買居屋, 新十字型三房單位, 5月尾收樓,請問可否給予一些裝修設計idea(最好有圖片可供參考)及好的裝修師傅可以介紹一吓. 謝謝!

我見有呢個關於裝修,你睇吓啱唔啱啦
ttp://hk.myblog.yahoo.com/joelui666

洋房

原帖由 gucci_ha 於 10-4-19 18:32 發表
係咪即係1層得8個單位 主人房有太廁個隻?
我唸你講梗果隻係康和式, 我果隻係層有10個單位, 74平方米(即大約796平方尺). Thanks.

洋房

原帖由 acbeans 於 10-4-19 21:11 發表

我見有呢個關於裝修,你睇吓啱唔啱啦
ttp://hk.myblog.yahoo.com/joelui666

唔該, 我會click上去睇吓.

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

呢個網都有, search by 居屋, 睇吓啱唔啱駛
http://www.design-information.com.hk/2007/index.php
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

首頁

尾頁

跳至