懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

我想請問一下, 東叔係咪真係OK架呢? 因為我見好多人都話睇佢無耐就BINGO喇.

男爵府

醒目開學勳章

有睇過!!!
但我有仔生唔係睇佢喎!!!
我覺得佢咩都係好貴o下!!!
可能佢知睇佢為生仔!!!求仔心切!!!都好貴o下!!!
最後睇佢係大肚7個月...睇o下佢清胎毒...
好平白蓮鬚+雞蛋花係佢度買成3x一包仔問佢坐月d o野仲大件事...又蟲草..花膠...鹿尾巴...高麗參...一絛龍套餐。要萬萬

洋房

咁你生仔係睇邊個架?

原帖由 Pigbaby 於 10-7-26 17:48 發表
有睇過!!!
但我有仔生唔係睇佢喎!!!
我覺得佢咩都係好貴o下!!!
可能佢知睇佢為生仔!!!求仔心切!!!都好貴o下!!!
最後睇佢係大肚7個月...睇o下佢清胎毒...
好平白蓮鬚+雞蛋花係佢度買成3x一包仔問佢坐月d o野仲大件事. ...

男爵府

醒目開學勳章

我做腳底穴位治療…
由無到有,由有到生。
都有做!!!

洋房

做腳底穴位治療對生BB有幫助架咩?

原帖由 Pigbaby 於 10-7-27 14:53 發表
我做腳底穴位治療…
由無到有,由有到生。
都有做!!!

複式洋房

我都有体過佢, 最初都係想調理身体生BB, 但係覺得佢真係好貴, 仲要係人人去体都係飲1, 2, 3 , 4, 5號茶, PACK好哂, 返屋企HEAT返就飲得, 吾通所有人的体質都係一樣, 如果係, 仲洗咩比佢把脈? 佢仲會叫人買人參丸, 几百蚊一樽, 一日要食14粒, 後嚟有啲質疑, 就冇再体佢
後嚟, 我同我老公一齊去体另一個中醫, 感覺好好, 而哩個中醫仲會体埋我哋啲西醫驗身報告, 對症下藥, 最重要係佢一啲都吾貴, 仲係用余仁X的中葯, 覺得好抵 :)

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

睇睇吓,覺得有D揾笨,所以冇睇,D嘢好貴吓,睇咗半年都未大肚,所以STOP了。

禁止訪問

別墅

我覺得完全無用, 搵你去試佢D 1, 2, 3 消遙藥, 我睇左個幾月, 日日飲佢D 藥, 飲左1隻藥唔得, 佢話: 咁試下下一隻..... =_= 我覺得人人體質唔同, 無咩可能可以那五六隻藥可以fit 到所有人, 有心睇, 都係要tailor-made 執藥好D

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 Tabosasa 於 10-7-27 15:27 發表
做腳底穴位治療對生BB有幫助架咩?

我覺得有!!!
我睇o左西醫先知道我本身係有2個問題,好難有BB...
咁之前我學過自然療法,知道每個人都有自愈能力!!!
而做腳底穴位治療。係唔駛食藥...無侵襲性...而達到...自愈目的...
個治療師係BK mami介紹... 個mami 大緊肚做腳底穴位治療......
期間只係一星期做1-2次腳底穴位治療每次1個鐘...
做o左差唔多4個月度...有左...但我無食過藥...全程陀得好好...

洋房

BoDingMaMa,
咁你之後睇邊個中醫呀? 可唔可以比佢既資料我呀?

原帖由 BoDingMaMa 於 10-7-27 16:07 發表
我都有体過佢, 最初都係想調理身体生BB, 但係覺得佢真係好貴, 仲要係人人去体都係飲1, 2, 3 , 4, 5號茶, PACK好哂, 返屋企HEAT返就飲得, 吾通所有人的体質都係一樣, 如果係, 仲洗咩比佢把脈? 佢仲會叫人買人參丸, 几 ...

洋房

咁你睇左佢幾耐之後有左架?

原帖由 kaymlyeung 於 10-7-27 20:20 發表
我係睇佢而有架,所以覺得OK

複式洋房

He is not OK. I had threatened abortion (bleeding) and my friend suggested me visiting herbalist so finally I visited him. However, what made me shock was the Chinese medicine he asked me to drink... "gui san" (i.e, dong gui) and "chuan kung". I drank one time and found bleeding became more serious so I finally gave up. Finally, I changed to visit the herbalist whom I always visited. He told me both of gui san and chuan kung made my bleeding more serious and shouldn't drink any more. If I knew gui san is same as dong gui, I wouldn't have drunk it as even I know dong gui can't be drunk whenever "there" bleeds.

男爵府

我睇過佢一次覺得唔對路就無睇喇﹗
第一次睇完佢後,佢比左好似一號藥我飲,把脈時我已經講我係好燥熱既人,佢都話係,但就開一號藥我飲。我即場o係佢鋪度飲左一包,行到去大圍火車站已經喉嚨痛喇﹗忍住飲左幾包後,覺得好唔舒服,以後都唔再睇佢喇﹗
反而睇第二個中醫,三個月就bingo左喇﹗

原帖由 Tabosasa 於 10-7-26 16:07 發表
我想請問一下, 東叔係咪真係OK架呢? 因為我見好多人都話睇佢無耐就BINGO喇.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至