興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

係賓屎果部CLA, 都出左一段時間, 我以前對呢個牌子d款冇乜好感, 不過d彎就真係冇野好講, 仲記得我當年第一次渣部190E跑屯門公路, 踩住180入彎完全係輕鬆到不得了, 而且今時唔同往日, 近年d款越出越型, 全原裝已經型到爆, 正...

哦~原來呢部...不過奔屎一向定格高尚,方型車頭燈實在太深入民心;自佢n年前一改玩橢圓頭燈真係令人另眼相看/眼前一亮,亦帶動熱潮一時無兩...勁!
論型亦刀多得...AMG不少啦...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

...... {韓仔design的...}

子爵府

回覆 ChunChun_Daddy 的帖子
哦~原來呢部...不過奔屎一向定格高尚,方型車頭燈實在太深入民心;自佢n年前一改玩橢圓頭燈真係令人另眼相看/眼前一亮,亦帶動熱潮一時無兩...勁!
論型亦刀多得...AMG不少啦...

係架, 奔屎近年d款真係好進取, 完全擺脫以往老餅型像, 你貼果部GT真係型到爆, 我响彌敦道見過一部黑色拉花, 佢响我前面, 成條街d人對眼都跟到實部車, 跟住轉燈佢一踩油就响我面前消失左, 點之後尾又响尖咀見番佢, 個司機岩岩落車, 睇個樣廿歲左右啦, 拖住條類似o靚毛既物體, 我心諗...pk富二代...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
係架, 奔屎近年d款真係好進取, 完全擺脫以往老餅型像, 你貼果部GT真係型到爆, 我响彌敦道見過一部黑色拉花, 佢响我前面, 成條街d人對眼都跟到實部車, 跟住轉燈佢一踩油就响我面前消失左, 點之後尾又响尖咀見番佢, 個司機岩岩落車, 睇個樣廿歲左右啦, 拖住條類似o靚毛既物體, 我心諗...pk富二代...

哈!pk富2代真係...踩親我地條尾啦.......但....又有何奈?
講開廿零碎o靚仔.............真係....被$orry玩屎!上集出一出場啫;下鋪就擔正做主腳了><
{樣....~_~"; 配腳...-_-"; +埋要搵返貢上下質素女腳陪襯返#_#";17年d大製作.....跌watt了><}

OMG...

子爵府

哈!pk富2代真係...踩親我地條尾啦.......但....又有何奈?
講開廿零碎o靚仔.............真係....被$orry玩屎!上集出一出場啫;下鋪就擔正做主腳了><
{樣....~_~"; 配腳...-_-"; +埋要搵返貢上下質素女腳陪襯返#_#";17年d大製作.....跌watt了><}

有調查指出現今世上財富絕大部份集中在一小撮人手上, 數目約為全球人口的1%, 換言之這個世界經濟就是操控在這群精英手上, 1%的人控制著全球99%人口, 當貧富懸殊達至一個點人民便會產生出仇富心態, 繼而引發各種各樣的社會問題, 遊行, 示威, 暴動, 甚至無法想像的激烈行為, 這是好正常的一個社會現像......陰謀論係咁講

又黎一個新蜘蛛俠(雖然都叫做出過場), 我始終認為呢個套衫好難睇, Marvel從Sony Picture取回蜘蛛俠版權, 跟住落黎應該好睇喇, 起碼多d英雄加入嘛, 漫畫入面Tony Stark造左好多裝備比蜘蛛俠, 有套飛天戰甲好型仔, 唔知呢集會唔會出?

子爵府

BK又發功? 尋晚我回覆左兩個post, 今日睇得番一個, 唔見左回覆A兄果個post, 搞咩呀??

男爵府

o黑o黑 發表於 16-12-15 00:32
BK又發功? 尋晚我回覆左兩個post, 今日睇得番一個, 唔見左回覆A兄果個post, 搞咩呀??
Most probablly ur content being filtered by 綠壩
&quot;And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream.&quot;

&quot;Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space.&quot;

&quot;The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team.&quot;

子爵府

回覆 Aardvark 的帖子
Most probablly ur content being filtered by 綠壩

綠壩? 好似係大6野黎架喎, 專門過濾一d政治話題或者敏感字眼, 我個post又冇呢d野, 果晚出完兩個post在頁面都仲睇倒, 點之第二日就人間蒸發左一個, 其實已經唔係第一次, 好耐之前都試過, 原因不明...

子爵府

冇乜game好玩, 不如聽下歌仔, 呢首歌呢排電台播得好痕

給兒子的信, 主唱:陳詠謙, 其實我都唔知陳詠謙係乜水, 呢首歌唱功一般, 聲線一般, 不過歌詞唔錯, 我地做老豆既聽好有共嗚...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
夜已深安,...理得...?
冇乜game好玩, 不如聽下歌仔, 呢首歌呢排電台播得好痕

給兒子的信, 主唱:陳詠謙, 其實我都唔知陳詠謙係乜水, 呢首歌唱功一般, 聲線一般, 不過歌詞唔錯, 我地做老豆既聽好有共嗚...

呢個乜水我刀唔識,首歌刀係第一次聽....感覺蠻不俗丫,填詞/主唱一手包辦...
回贈你近期我較為喜歡的一首....

子爵府

呢個乜水我刀唔識,首歌刀係第一次聽....感覺蠻不俗丫,填詞/主唱一手包辦...
回贈你近期我較為喜歡的一首....

首歌ok既, 我地為人父聽好有感覺...

四季好聽呀, 我手機都有, 唔覺唔覺...原來我手機入面好多E神d歌...

男爵府

o黑o黑 發表於 16-12-18 00:16
首歌ok既, 我地為人父聽好有感覺...

四季好聽呀, 我手機都有, 唔覺唔覺...原來我手機入面好多E神d歌...
Damn, never heard both songs b4.

The only one that pop in my mind when u talk about "為人父" is

Fuxk yeah, in broad daylight

&quot;And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream.&quot;

&quot;Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space.&quot;

&quot;The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team.&quot;

子爵府

回覆 Aardvark 的帖子
Damn, never heard both songs b4.

The only one that pop in my mind when u talk about "為人父" is

A兄係ENG門人, 小聽中文歌好合理丫, A兄呢首我都未聽過, 幾位歌手個look好似Carpenters果期d歌手黎?

我都推番首鬼佬...堅係鬼佬黎架

侯爵府

畀面勳章

e? 玩懷舊feel? .... 巧!趁熱鬧&今day仲係DonT致 .... 僅祝你地"性旦快樂!" 耶~

子爵府

e? 玩懷舊feel? .... 巧!趁熱鬧&今day仲係DonT致 .... 僅祝你地"性旦快樂!" 耶~

我貼果條鬼佬扮beyond片唔係好舊架咋, beyond嘛...雖已成絕唱, 但絕對係香港樂壇經典中既經典兼集體回憶, 連鬼佬鬼妹都唱beyond, 真係唔野小...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
我貼果條鬼佬扮beyond片唔係好舊架咋, beyond嘛...雖已成絕唱, 但絕對係香港樂壇經典中既經典兼集體回憶, 連鬼佬鬼妹都唱beyond, 真係唔野小...

6年前post的片....唔舊唔舊!Beyond{散晒未?}...有幾耐矛出黎蒲呢?
謹祝各位「性旦快樂!」, 耶~

男爵府

回禮

Boxing girl, kinda

子爵府

6年前post的片....唔舊唔舊!Beyond{散晒未?}...有幾耐矛出黎蒲呢?
謹祝各位「性旦快樂!」, 耶~

Beyond...基本上家驅離去果日已經玩完, 實在可惜...

聖誕節應該講番d開心野, 大家有咩節目? 我地就乜搞作都冇, 出街食左餐飯當做節, 聽日可能會去唱K or 睇場戲, 平平淡淡咁又一個聖誕節...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

夜安~
聖誕節應該講番d開心野, 大家有咩節目? 我地就乜搞作都冇, 出街食左餐飯當做節, 聽日可能會去唱K or 睇場戲, 平平淡淡咁又一個聖誕節...

我刀矛乜節目;反而找回雙親同慶性旦{出街食餐豐富的}當慶節;又去行下好耐沒去的迪欣湖行{兩老更首次去/也首次搭敵敵尼列車}唱K呢d野...留返比後生既去做啦....,

假期結束!明天又再博殺過...
======================
Wham.....G.M.>rip< .... 今鋪真係Last Xmas...

子爵府

我刀矛乜節目;反而找回雙親同慶性旦{出街食餐豐富的}當慶節;又去行下好耐沒去的迪欣湖行{兩老更首次去/也首次搭敵敵尼列車}唱K呢d野...留返比後生既去做啦....,

假期結束!明天又再博殺過...
======================
Wham.....G.M.>rip< .... 今鋪真係Last Xmas...

我都好耐冇去過迪迪尼, 而家多左鋼鐵佬館, 都想去睇下, 或者等過年去...

George Michael...當年真係超級巨星, Last X'mas紅到發紫, 居然咁橋又係X'mas玩完, 都唔知講咩好...RIP...

男爵府

ChunChun_Daddy 發表於 16-12-27 23:08
回覆 o黑o黑 的帖子

我刀矛乜節目;反而找回雙親同慶性旦{出街食餐豐富的}當慶節
Merely have a family gathering at my apartment and cooked by ourselves.

首頁

尾頁

跳至