自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

好我講下我仲記得d咩先 如果唔想睇我既內容 我可以DEL架
美少女戰士----慢慢習齊5個戰士 發現月光公主 最後打敗米達利亞女皇 所有戰士陣亡 重新轉世
美少女戰士R--豆釘兔出現 去到未來 豆釘兔學壞 由MOON救返醒覺 齊齊打敗壞人 救左未來既所有人
美少女戰士S---豆釘兔變身做埋戰士 多左個土星 天皇星 海皇星 冥皇星 最後土星重生救返地球
美少女戰士SUPER S---多左獨角馬 聖杯 變身SS 豆釘兔搵到屬於自己既水手伙伴
美少女戰士最後星光(結局同漫畫最唔似)---多左3個流星戰士 MOON幫手搵返佢地既公主 打敗宇宙最強戰士

電影
生命之花(我最鍾意!!)
露娜變做人(露娜好靚!!)

我真係超級超級鍾意美少女戰士
頭3輯我有錄架
之後升左中學就無啦
知道依家重播真係好開心
永遠永遠係我既最愛

大宅

醒目開學勳章

仲有大家有無留意配音呀?
水野亞美=靜香(報天氣個個)
火野麗=大雄

大宅

醒目開學勳章

原帖由 beverly@mim 於 10-8-14 02:09 發表

唔係叫星夜傳奇咩?傑之利安之花果套

TVB無播到super S劇場版=阿美被戀
希望今次有機啦

名我唔記得啦 生命之花係我老作 哈哈
我最記得呀衛個FD最後俾左自己朵生命之花MOON
所以我咪叫生命之花囉
哈哈哈

大宅

醒目開學勳章

原帖由 HEI` 於 10-8-14 02:11 發表

應該係S度先出現
http://hk.myblog.yahoo.com/jw!KoeoFVCZGQNMCFKwMsvQKvDV7g--/article?mid=725

打錯左 哈哈

大宅

醒目開學勳章

原帖由 lily_liu817 於 10-8-14 02:25 發表
但最後結局係個個都消息晒?? 但漫畫只係話個個都係變返做人, 因為sailor moon 解放左自己終極能力出黎救返佢地咁多個ga...

最後終極大結局既動畫無交代咁多架
最後佢地係天台送走左3個流星同埋火球公主之後
呀衛同兔去左第度KISS就完左啦

我都有睇漫畫 終極大結局同動畫爭好遠呀
超級唔同 我鍾意漫畫個結局多D

首頁

尾頁

跳至