嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

my baby girl 9mth, 工人姐姐從3mth開始湊,
前幾個月我餵奶都冇事, 都比餵架,
而家就一定要姐姐餵先肯食,
我同老公一擺個奶樽佢就即喊,
或者真係自己懶...之前冇餵佢, 一味依賴哂姐姐...
咁我而家可以點? 請旨教! 我地都好後悔喇...
今日姐姐放假, 佢只係食左早奶,
到而家都唔肯食...真係好擔心...

子爵府

原帖由 yutinlung 於 10-12-25 18:03 發表
my baby girl 9mth, 工人姐姐從3mth開始湊,
前幾個月我餵奶都冇事, 都比餵架,
而家就一定要姐姐餵先肯食,
我同老公一擺個奶樽佢就即喊,
或者真係自己懶...之前冇餵佢, 一味依賴哂姐姐...
咁我而家可以點? 請旨教! ...

我個仔之前都係咁ga,我係full time mom,但佢C都要痴住姐姐,做咩都要,沖涼,食奶,訓覺,玩...等等
我都不知幾自由自在.....
但我姐姐2個月前走o左了(完合約,佢唔renew)...就大問題了,問題唔係佢要姐姐,係佢一定要我,咩都要我,宜家痴到我不得了,想去一次安樂廁所都好困難!!!!所以唔使驚ga,個仔係你o既一定會跟你ga,遲早ga咋...我個仔宜家都係2歲之嗎~

食奶呢個問題唔驚喇.....佢肚餓自然會飲ga喇

洋房

我真係好驚好驚,我後天放完產假返工了,我個女而家好痴我,我驚佢會轉而痴姐姐,咁我真係 血。自己咁辛苦GAIN 錢比人代替自己媽媽同個女的溫馨。
雖然理性上我知道如果女女跟姐姐都係好事。 十萬個不願意呀!!!!

禁止訪問

畀面勳章

民房

我都想知.....

首頁

尾頁

跳至