家庭理財

跳至

首頁
45678...14

尾頁

子爵府

原帖由 pineapple0983 於 11-2-28 17:02 發表

見你發誓,都算你有少少誠意啦........
但如果輸左呢?
不過,我估樓主會覺得你太冇志氣,唔值得收你為徙喎!
賺幾千蚊一日??ed就係你目標?唉! ...

樓主話10次有8次賺,最後埋單一定好ok架~我信樓主~
我窮既時候唔好話幾千,幾蚊我都想賺架,所以我好明白冇錢又想搵錢果種心情架~

子爵府

原帖由 alicemic 於 11-2-28 17:22 發表

唔好話MM啦! 我呢D無大志既C9有幾千蚊一日已經發咗達架啦! 要明白,我又唔係樓主識咁多野,又高詹遠足,分析長儘觀察入微,可惜樓主連少少口風都唔漏,淨係講今日又賺幾多,牛又得熊又win,真係恨死人喇! ...

佢有漏呀,我喺第2個post度搵到,等間話你知~

子爵府

為咗唔想影響到其他人既post,我將我喺"8009有無入貨? "依個post既問題同樓主既答覆搬過黎延續~(以下紅字為樓主講過既說話)

樓主2月25日話 : (8381)今朝高位0.066,睇黎有能力再創新高,我都小注番d先
我問 : 幾錢放呀?
樓主答 : 我用win既錢買,仲hold緊,輸晒都無問題

唔好誤會呀,我唔係想話你買完就立即坐艇呀,因為冇咩人未坐過架嘛,不過坐成咁就慘咗d~
我最主要既疑問係 :

仲hold緊<---即係冇止蝕
輸晒都無問題<---亦唔打算止蝕

樓主其中一句金句係 : 玩股票散戶都唔慣止蝕,所以9成散戶玩正股都輸爆,升又賺得唔多唔放,跌又唔止蝕,跟住就瀉到pk

同你個情況好似喎~原來樓主唔單止成日左右兩邊擺,仲係言行不一架~

太多野你地未了解,唔係釣你引,有d野哩度好難教,要我親自開班教先得

係咁而每人收番少少學費,即刻教到你變專業炒家,師奶股神

第時叫你幫我入貨,入完坐艇由0.066去到0.012都唔止蝕,然後你係咪會話 : 我用你之前win既錢買架,輸晒冇問題~

學生有問題一定要發問架,係咪呀老c?

子爵府

爭d唔記得,你25號仲話8212有權爆上,不過好似爆下喎,你係唔係唔小心講錯呀?定係我睇錯呢?我唔係好識架~

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

原帖由 mrtoto 於 11-3-1 00:35 發表

我唔鐘意人地斷章取義囉,你係quote我d野就唔該quote齊d,

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=3689618&page=13#pid48996666

8381 0.03入 0.055走左

之後我用贏番黎既3k等佢回一回入番,當賭番鋪, ...

對唔住呀激嬲你添,不過你睇清楚我有講係"8009有無入貨? "依個post啊~

之後我用贏番黎既3k等佢回一回入番,當賭番鋪,應升果個時段都唔升,我都想散水喇,但股權哩d咁假既野,可以亂咁黎,我咪博一鋪囉,輸晒只係無贏過姐,我都講過我唔會成日得閒上黎留言update,當我睇到佢唔對路時我都trade緊其他野,無上黎update番佢走勢,亦唔見有人之後再提過哩隻<--你依段野依家先講,遲咗少少咁啦~

好高興你終於肯比反應我啊~係呢之前我問你688幾時會變廢紙,唔知你計到出黎未呢?
仲有你話我無叫大家玩期指但係又話玩期指一早發左,做乜玩正股,回頭是岸,個市太易睇了即係點呢?

子爵府

原帖由 mrtoto 於 11-3-1 00:46 發表

果日成交疏,當時0.17,今日成交增,都係0.17,收市升7.59%,成交金額1.04千萬

睇黎你連係升係跌都唔識睇啵,咁樣好難玩落去喎

咁我就係唔識先要問你,你都係因為我唔識先話教我哋之嘛,係咪?點解你咁得意既?

子爵府

原帖由 leanna~ 於 11-3-1 00:35 發表

好心個聰明仔唔好係度搵食啦,想呃師奶錢,對答流到爆,九流股票經紀口吻!

我lur緊佢收我為徒架

禁止訪問

子爵府

原帖由 mrtoto 於 11-3-1 01:03 發表

我話李嘉欣靚女過鄭融,代唔代表我叫你去溝李嘉欣?
我話期指易賺過正股,唔代表我有叫你地炒期指

咁你依家叫我哋玩咩呢即係?咁688係唔係唔會變廢紙呀?老c~

男爵府

好媽媽勳章

如果真係10浪食到8浪我都想學呀!

禁止訪問

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 m--m 於 11-3-1 00:04 發表

佢有漏呀,我喺第2個post度搵到,等間話你知~

多謝你post番樓主既戰跡呀! 其實樓主真係無改錯名,佢咁買法應該係totol loss,隻隻都話升爆點知跌爆,唔係日日win幾千,係日日 loss幾千先真!

不過諗深一層,邊有咁單純呀! 日日高位叫你買,實行幫佢接價,咁佢咪可以日日win幾千囉! 至於買咗果個,咪當交學費,反正樓主成日都話要開班架啦!

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

首頁
45678...14

尾頁

跳至