美容扮靚

跳至

首頁
12345...14

尾頁

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

生完好扁, 下垂, 有無好既bra 介紹下

333s  淘宝找. 超多款式. 剛找到老媽好想要古老棉布bra. 回憶變成事賓了.  發表於 11-6-21 18:27
ca217  我之前o係yahoo買左個豐胸bra(Ell Bio Bra),佢話日本同台灣都好興,雖然貴左d,但我用過真係得,你可以用呢個名去search下^^  發表於 11-5-12 16:47
yauyauo  莎娜美正, 我都用緊佢.  發表於 11-5-4 14:37

複式洋房

Body Bra la, quite OK. Not so expensive.

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

莎X美都OK,我覺得比"戴錯bra"好,不過戴矯形bra實在太辛苦,所以放棄了

liruby  我都覺得沙娜美OK喎~~~  發表於 11-5-2 13:29

大宅

踩到甘盡...
satami is ok ar

男爵府

我之前生完唔見左個胸, 無用矯形bar, 因為好貴, 我只用WXXXX果隻牌子, 但好多間shop D sale都幫我唔到, 好多時著著下前面心口位向上升, 但好多人都答我唔到, 後來有朋友介紹上環一間胸圍舖, 我又試下, 因為佢唔貴, 佢好好人, 第一次佢叫我試完只買一個, 叫我試多幾日才再買, 好老實. 不過佢會教你著同埋會睇, 所以要唔好介意佢睇你. 而家有番個胸, 因為我原來要著四個扣, 初初會辛苦, 而家o.k.啦.

pmk_1001  plz pm me~~  發表於 12-8-9 05:37
Nicole^_^  Pm埋脾我啊多謝  發表於 11-8-21 00:56
oilamyoyo  pm埋地址比我吖~thx~  發表於 11-6-9 00:02
Suissesse  can u please pm me the address too? thx alot!  發表於 11-6-7 09:43
2boys  pls pm me,thx!  發表於 11-5-23 15:42
kayan1130  可唔可以PM間鋪GE資料比我?  發表於 11-5-22 20:03
laichimama  AAI 可唔可以PM間鋪的資料比我 ??  發表於 11-5-8 14:18
ddaa  please pm me!!  發表於 11-4-26 12:16
[img align=left]aal[/img][url=[img align=left]aal[/img]][img align=left]aal[/img][/url][img align=right]C:\Documents and Settings\Angie\My Documents\photo~Ivan[/img]

水晶宮

好媽媽勳章

AAl 發表於 11-4-13 21:49
我之前生完唔見左個胸, 無用矯形bar, 因為好貴, 我只用WXXXX果隻牌子, 但好多間shop D sale都幫我唔到, 好 ...

可唔可以pm個地址比我?我都係有呢個煩惱

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

可以pm 比我, 感激

男爵府

我同佢係無任何關係, 我只係要幫人, 而家有番小小胸好開心.

kkkaren  可唔可以pm個地址比我啊, thx!!  發表於 11-6-27 13:14
[img align=left]aal[/img][url=[img align=left]aal[/img]][img align=left]aal[/img][/url][img align=right]C:\Documents and Settings\Angie\My Documents\photo~Ivan[/img]

象牙宮

回覆 AAl 的帖子

是矯形bra 嗎? 大幾幾錢個?

男爵府

其實我都唔知係唔係矯形, 但係包得好實, 包埋"加拿大"下D鬼鼠肉, 可能係push到D肉集中中間, 我未生前係有, 但生完走去兩邊, 而家有返D肉.

男爵府

大約二佰零蚊.

象牙宮

去左啦!買左2個
試完, 真係胸型好靚, 不過佢無比折我
質料都唔錯, 多謝介紹

男爵府

回覆 coo1068 的帖子

可唔可以pm個地址比我?Thank you!

水晶宮

好媽媽勳章

本來我今日放假諗住去架,點知我細仔蝦跟我出去又要帶住隻狗去睇醫生+沖涼,最後都無去到,我諗我最快下個假期先可以去

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

AAl 發表於 11-4-14 13:00
大約二佰零蚊.

pm個地址比我可以嗎?

男爵府

Hi AAI... Can you PM the address to me? Thanks!

別墅

medela freestyle電雙泵;; 多奶茶

AAl 發表於 11-4-14 12:59
其實我都唔知係唔係矯形, 但係包得好實, 包埋"加拿大"下D鬼鼠肉, 可能係push到D肉集中中間, 我未生前係有, ...

可唔可以PM埋個地址比我?THX><

男爵府

c001068,
買左啦...胸型係好靚, 成個胸出返黎, 你買邊個款? 佢唔讚成買太多款式, 我好貪心, 不過最後都聽佢講. 有無買紫色果款? 著上身好靚.

象牙宮

我在中環返工, 昨天去左, 是有黑,肉, 紫色,果款, 不過今天無得著, 因洗左, 真係好靚既胸型, 包得好好
昨天介紹左bk mama RL 都去左買啦, 佢都係買2個, 佢在店附近做野!

象牙宮

一入門口右手邊最高果行, 第二款

首頁
12345...14

尾頁

跳至