美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

熱血金章

leanna~ 發生咩事?講來聽聽… 發表於 1 小時前

D料會起毛粒, 我係唔肥既, 都cool到腋下損晒.
我帶開b cup, 佢話我係c cup, 緊係la, 佢地放個鬼咁大既pad入bra, 要做g 奶都得呀. 仲話下次升做d級, 因為d級以上要加錢的.
真係一次過, 唔會再做老襯.
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

死喇叭 好快就要去配, 咁點, 去唔去好

複式洋房

coo1068 發表於 11-6-20 09:19
我就覺得冇咩問題~~
親身體驗過, 推返D肉集中返, 有返個胸

work得黎, 價值合理。有d名牌子都係work, 但會否捨得照去買, 其實都係幾毎個月換1次。

不過, 布料之類, 未必真係岩每個人, 要自己摸過試過。

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

coo1068 發表於 11-6-20 09:19
我都諗緊..

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

死....喇打錯字tim

公爵府

masiemacy 發表於 11-6-20 00:45
可唔可以PM埋我呀??
第2頁有地址呀

masiemacy  thank you thank you!!  發表於 11-6-20 14:39

公爵府

引用:可以pm+address給我嗎?thanks! +

原帖由 nnKTnn 於 11-06-20 發表
可以pm address給我嗎?thanks!
第二頁有

子爵府

牛年勳章 BK Milk勳章

我係銅鑼灣蔡太到買, 佢個人係講嘢大大聲咁, 重要係超級勁忙, 四間房週圍轉咁幫人試, 每次去都要等個幾2個鐘, 但係帶完之後要真係work work地喎, 啲肉走返灑去前面

男爵府

起毛粒? 我用咁耐未試過.
[img align=left]aal[/img][url=[img align=left]aal[/img]][img align=left]aal[/img][/url][img align=right]C:\Documents and Settings\Angie\My Documents\photo~Ivan[/img]

男爵府

coo1068,
你覺得唔好就唔好配啦!

coo1068  你咁耐無出現!!  發表於 11-6-21 13:22
[img align=left]aal[/img][url=[img align=left]aal[/img]][img align=left]aal[/img][/url][img align=right]C:\Documents and Settings\Angie\My Documents\photo~Ivan[/img]

象牙宮

我覺我沒問題

AAl  今日阿仔最後一日考試, 佢日日係度我上唔到黎, 暑假黎啦, 我重慘....  發表於 11-6-21 13:30

男爵府

kitty0502,
如果未比錢就唔好要啦.
你買左兩個, 如果未剪牌可以去換.
因為之前佢話我可以著C, 但返到著左兩日覺得窄, 未剪牌果個攞返去換都可以.

象牙宮

只是見有人著ok, 又人唔得 有d擔心

水晶宮

好媽媽勳章

回覆:AAl 的帖子

我會再試下先

coo1068  再試下, 如唔得唔好著, 不過你另外一個點好  發表於 11-6-21 17:39

公爵府

引用:我會再試下先 +

原帖由 kitty0502 於 11-06-21 發表
我會再試下先
你係對d布料敏感??

水晶宮

好媽媽勳章

回覆:lovejy 的帖子

我諗係熱同緊先會有呢種情況,仲有勁離罩

男爵府

環保接龍勳章

toffeetong 發表於 11-6-19 13:09
leanna~ 發生咩事?講來聽聽… 發表於 1 小時前

D料會起毛粒, 我係唔肥既, 都cool到腋下損晒.

你係唔係上環買? 我都有去買咗2個但係無pad, 佢話唔好用有pad, 我覺得幾好, 唔太緊可接受到, 可能我之前用Wacol, 都有用過心心, 慣咗推d肉.

禁止訪問

公爵府

JKmami 發表於 11-6-22 10:34
你係唔係上環買? 我都有去買咗2個但係無pad, 佢話唔好用有pad, 我覺得幾好, 唔太緊可接受到, 可能我之前 ...
你覺得有無用呀?

男爵府

畀面勳章

回覆 kitty0502 的帖子

kitty 其實我都有離罩問題, 但只是左面, 我買咗兩個, 兩個都係咁, 我都是一返工坐底就離, 成日要去整, 我帶咗三星期, 兩個肩好倦, 日日好似揹住個好重的背包, 好辛苦, 有D想放棄.

kitty0288  你地去問一下 系唔系條帶長得滯  發表於 11-6-23 22:20

首頁

尾頁

跳至