跳至

首頁

尾頁

大宅

Jayhc 發表於 11-8-27 21:37
各位愉翠mama好
Hello各位您好, 我都是愉翠媽媽, 我小朋友4歲, 平時奶奶幫手照顧, 假日常到愉翠公園玩的.
星期六和小朋友到冠華大廈想報讀課程, 無意間發現那個間仔箱有d小朋友的襪仔很平, 而且又靚, 之前在好運中心買了要$13一對, 現在$30有三對, 想和大家分享, 送給朋友的仔仔當小禮物, 他十分開心.

男爵府

回覆 靚C奶 的帖子

大宅

回覆:愉翠mama請進大家交流下呀

我都住愉翠架!如果你係精於人眉眼額,你可以去over 海到搵工人,因為佢有即時web talk, 你可以即時問佢野,我都係個度請,不過我都唔係孚精睇人,只要溝通到,啱眼緣就算,始終都要講運既呢啲野!
我女女一歲,而家諗緊付近有咩n 班好,報左嘉德麗同啟思,但想搵啲又近又平啲既!有好介紹嘛?

複式洋房

回覆:愉翠mama請進大家交流下呀

我bb今年5月出世,大家覺得禾輋救世軍好嗎?同乙明救世軍比邊間好?

別墅

大家好!我都係愉翠Mama, bb預計今年11月出世

洋房

大家好,我都係住愉翠呢,個仔今月中出世喇...
本來揾到個ee湊,但最後都係要奶奶湊...
所以落左訂都要放棄...
其實個ee傾談間都ok, 價錢都唔算好貴個隻,如果有媽媽有興趣可pm我。

大宅

hi, 大家好, 我都報定名先
我bb預計下年2月出世

宜家都開始諗緊出左世後既野
e.g 報咩n 班/playgroud好

當然仲有買咩床仔, 奶樽個d 啦

首頁

尾頁

跳至