時政擂台

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

我都唔清楚, 不過我自己就搵到高登個 post, 剛剛亦都捐了$100 支持
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

禁止訪問

別墅

呢度唔俾講捐錢既野架喎,
有心既會員去高登會搵到個post

禁止訪問

回覆:點解果條呼籲媽咪「捐款登報反蝗」既LINK會被BK呢度河蟹左?

複式洋房

回覆:點解果條呼籲媽咪「捐款登報反蝗」既LINK會被BK呢度河蟹左?

唔怪之得拉....搵成晩都搵吾返...一心諗住支持,去高登行轉先,希望吾會太遲

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

大家好,

十分抱歉!由於BK對於籌款帖是比較緊的,因為不想會員在不明白細節情況下有任何涉及錢銀的交易出現,所以正常程序是要向BK作出申請的,版主們留意到今次籌款沒有詳細交待款項分配,及如有餘額將會如何處理等.

所以此類帖子版主必須要移走,我們明白現時很多香港人都氣憤,但版主們都要細心留意,盡量以會員利益為大前提.

在BK立場,並沒有且不必有任何政治立場,但如不需申請就可隨意容許募捐帖子,我們怕有不法之徒以此漏洞欺騙會員.

請您明白及體諒!謝謝!

Red2008

王國長老

王國長老

此項籌款活動非親子王國舉辦, 亦從未向王國申請, 版主移走是理所當然, 我想您應該先明白及遵守版規, 而非要整個王國順您意思為正常, 不順你意思則叫成河蟹, 中間大有分別.

請尊重自己, 尊重王國版規, 多謝合作.

edea
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

禁止訪問

王國長老

王國長老

elyseluk 發表於 12-1-26 14:29
唉~~~~~~
抱歉可能讓一些網友失望, 看得出你們都是一股熱血去反對雙非掠奪港人福祉, 這個我們都很理解.

不過版主商討過, 我們還是要顧及會員的利益, 對一個網友發起的籌款活動, 我們必須謹慎行事, 當中如何運作, 如何處理剩餘款項, 有什麼人參與, 有沒有政治目的, 是否透明公開, 版主都不清楚, 所以涉及金錢利益的活動, 我們仍要以會員的利益為大前提.

不用太敏感, 王國管理層從未給予任何指示要顧及商業利益或政治因素, 一切由版主商討而決.

我自己看來, 年青的小伙子好像天與地一樣, 一股熱血拼勁, 我們老一輩的, 則需要及習慣多角度思考, 以保障國民為大前提.

祝好.

edea

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

禁止訪問

大宅

了解

子爵府

認識瑞士牛牛第一回

尊重版主決定

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

禁止訪問

禁止訪問

回覆:LittleMss 的帖子

禁止訪問

畀面勳章

首頁

尾頁

跳至