想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無JM BINGO前會比堅尼位戚戚痛?同埋會特別多分泌GA?因為嚟M前都會咁, 好煩惱...

別墅

我上網見到人地的先兆係包括特別多分泌物的.

1.身體發熱,覺得懶懶的。
2.經常有噁心感。
3.乳房腫脹,乳頭變大。
4.沒有睡眠不足,但老是覺得昏昏欲睡。
5.精神容易顯得焦躁不安
6.分泌物增加,肌膚變得較為粗糙。
7.月經遲來。

祝你BINGO!!

大宅

引用:我上網見到人地的先兆係包括特別多分泌物的

原帖由 happycookie 於 12-02-11 發表

我中左5樣!
唔中既係乳房暫時一d反應都無,
同埋月經來遲(我今日先d23)。
所以同自己講係假象。
另外我仲有多左屁屁

子爵府

最明顯係NIPPLE超級痛, 從未試過咁痛

子爵府

happycookie 發表於 12-2-11 03:07

我一向cycle係30day架, 今日day40啦, 我又唔敢驗又唔敢講喎, 因為上次period遲咗2個weeks去驗啦...冇料到我都唔開心咗一輪!
但近呢兩日經當有噁心感, 個乳房又係腫脹, 但平日period嚟個乳房都係會痛架嘛, 所以我又唔肯定係咪喎, 另外分泌物又好似有咁, 因為平時period來前係冇分泌物架嘛! 至於昏昏欲睡又好似冇咩, 可能我都慣咗個仔平夜成日嘈醒我, 我都唔需要瞓好多!
唉...搞到我都好亂! 你覺得有冇機呢?

大宅

回覆:yankaka 的帖子

Check下啦!

複式洋房

回覆:peekaboo2001 的帖子

我今個cycle有晒上面既特徵,仲係day21已經開始有,今日day26, 平時cycle28, 決定明天驗!

大宅

引用:我今個cycle有晒上面既特徵,仲係day21已經

原帖由 Yokolam2011 於 12-02-11 發表
我今個cycle有晒上面既特徵,仲係day21已經開始有,今日day26, 平時cycle28, 決定明天驗!

...
等你好消息呀

首頁

尾頁

跳至