夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

其實我覺得女人一直都要投資自己,將自己變嘚更加吸引人。
不過我有個朋友話,不過事實歸事實,點保養點靚,都敵不過D後生女。如果男人系要衰,自己再靚都要衰。
人系會變嘅,最緊要冇放棄自己
我支持你,加油

子爵府

BK Milk勳章

回覆:candy0910190 的帖子

女人扮靚,出發點應該係為自己,令自己有自信。愛自己的人先有人愛嘛!又唔係搵食,做咩要為咗討好個男人而扮靚喎!

子爵府

BK Milk勳章

回覆:candy0910190 的帖子

周慧敏咁靚,佢老公都要外面搞搞震啦!

大宅

加油呀!支持你!

複式洋房

回覆 franceswww 的帖子

Whatever the outcome, may the lord's peace be with you!!

伯爵府

好媽媽勳章

老公七年很癢

絕不能比男人覺得你能與人共事一夫,那只會壯大他的膽子。未必要大吵大鬧,未必要左猜右猜。我讚成靜靜地起革會,裝扮自己擴闊自己的生活圈子。如浪費時間思考男人會否變心,不如找自已快樂的事做。

全世界都在看你家的笑話,騙不過天地,沒不了良心。即管繼續下去,總有一天自己受!

子爵府

加油呀!

複式洋房

回覆:老公七年很癢

好多謝各位既支持﹐但係我諗我真係要一段時間先可以平復返個心情﹐依幾日發生左啲野﹐星期五晚我問左佢點解fb要改單身﹐佢先係話按錯﹐我問多兩問﹐佢話玩下﹐想試下識唔識到女仔﹐咁我就問佢識唔識到﹐佢話(無)﹐我無出聲﹐我同佢講唔鐘意見到佢咁樣玩﹐叫佢不如唔好再玩﹐我話我好唔開心﹐佢答應我唔會玩﹐仲當我面改返已婚。

到星期日我忍唔住上左fb見到星期五晚又再改返一言難盡﹐即刻好唔開心﹐因為係用我ac入﹐所以睇唔到佢訊息﹐平時我都知佢密碼﹐但係個日發現佢改左﹐但係我無出聲。

星期一﹐佢可能唔記得登出﹐我一開﹐就見到佢同新識個女仔傾計﹐睇返日子﹐由星期五開始﹐其實已經唔開心﹐因為佢一直同我講同xx(我都識既朋友)傾計﹐但係最傷心係見到佢同個女仔講﹐好想出黎見下你﹐好想同你出黎食飯﹐個女仔話肚餓﹐佢話即刻買糖水送過去﹐仲比埋個電話號碼比佢﹐話如果夜晚去完街搭唔到車打比佢﹐可以車佢返屋企﹐就算車埋佢啲朋友都得。

到星期一晚仔女瞓晒﹐得返我同佢睇電視﹐其實成晚佢都傾計﹐我叫佢陪我睇電視﹐佢話同xx傾埋先﹐點知我瞓佢都未傾完。

尋日我又見新訊息話同佢傾計重要過睇電視。

我喊左幾日﹐尋晚終於同佢鬧左出黎﹐我仲講埋話我一早知佢識左個女仔﹐只係我想信任佢﹐先唔講﹐當然佢反應係哄我﹐又話只係玩下﹐最愛係我﹐最好係我個啲說話﹐又話唔會再同佢傾計﹐因為佢哄左好耐﹐我口話比次機會佢﹐但係我真係唔可以再信佢﹐到今日我都會諗起佢同個女仔講既野﹐其實我有定心理準備。

複式洋房

Tell him what you think, this is a big problem. Never let him think that you are easy to bully

複式洋房

其實我都唔知可以點做﹐我已經同佢講左我既感受﹐仲反問返佢﹐我仲問佢前幾日鬧交佢話離婚﹐我話佢依家識左個女仔﹐係咪要離婚﹐係就唔好阻大家時間﹐但係佢話唔會離婚﹐又話自己點錯叫我原諒佢﹐但係真係好失望﹐以前佢話同朋友飲野﹐我都好信佢﹐我啲朋友仲問我點解可以咁放心﹐但係依家﹐頭先佢打返黎話可能同朋友去飲野﹐我話"哦"但係心第一時間係諗到佢搵女仔。

別墅

franceswww 發表於 12-5-23 17:07
好多謝各位既支持﹐但係我諗我真係要一段時間先可以平復返個心情﹐依幾日發生左啲野﹐星期五晚我問左佢點解 ...

真係好過份喎,
比你篤爆又係呢招話最愛係你,
口口聲聲話愛, 但轉頭同人甜言蜜語,
真係要頒個獎比佢

子爵府

2018父親節勳章 畀面勳章 DHA勳章

我覺得佢絕對唔止想識女仔咁簡單..
無論如何,你都要堅強面對!

複式洋房

其實我向壞方面諗﹐佢依家留住我﹐可能因為未知對方係點﹐如果佢地真係見過面﹐又覺得岩﹐我諗到時佢會同我講﹐雖然佢話只係會傾計﹐唔會見面﹐但係我問佢如果個女仔真係同佢見面﹐咁會點﹐佢只係話佢唔會出去﹐雖然我都唔會信﹐但係都無辦法﹐況且佢話佢連密碼都改埋﹐又留左電話號碼比人﹐佢點發展成點真係唔知﹐同人講電話﹐佢唔set底﹐佢話邊個都得。而且佢可以洗記錄。日日見佢對住電話撳撳撳﹐我有偷睇過(衰都咁話)﹐但係未有發現﹐不過都係個句﹐可以洗。

別墅

回覆:franceswww 的帖子

不如你試下無聲勝有聲,有時在家唔出聲,但唔好黑面,對C6好客氣咁,當佢係一個新朋友,唔該前唔該後,有時D男人心虛會驚會自我反省

大宅

我只可以講唔理男定女,人只會隨住年齡嘅成長而改變嘅!只好講一句可能你地有緣無分

複式洋房

回覆 amychan1 的帖子

我上兩星期都係同妳一樣, 叫佢搬走。 因為佢可以一個星期上三晚大陸骨場搵骨妹, 當我同個仔透明, 我忍唔住send whatsapp俾佢, 同佢講 : 你咁唔想回來, 咁唔想見到我, 我諗你暫時都係搬走啦! (一年前我提出離婚, 佢更加放肆), 我仲話 : 你兩個月無俾錢(家用)我, 但你上去開心就有錢。第二日佢回港後, 即刻上網過錢俾我, 佢依家仲扮無野, 未搬走。之前我同佢講, 我遲d同個仔走會搬走, 佢一心以為我搬啦, 又話同我去地產睇樓價, 有病! 依家我倒返轉叫佢走, 佢反而淆底, 又唔走, 以靜制動。之前我都好沈住氣唔同佢嘈, 越整越過份, 唔發火當我死。
CKCK

子爵府

BK Milk勳章

引用:回覆+amychan1+的帖子 我上兩星期都係同妳

原帖由 ckuj 於 12-05-23 發表
回覆 amychan1 的帖子

我上兩星期都係同妳一樣, 叫佢搬走。 因為佢可以一個星期上三晚大陸骨場搵骨妹, 當 ...

D男人係咁犯賤,你讓佢一歩等佢好落台,結果佢以為食硬你。一定要搞清楚身份,叫佢分下莊閒,唔好以為外面玩完仲有家庭溫暖,呢個係老婆,唔係阿媽

男爵府

回覆:ckuj 的帖子

真係賤男,倍你找屋,趕佢走!

珍珠宮

叻叻勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+ckuj+於+12-05-23+發表回覆+a

原帖由 Babybaby120 於 12-05-24 發表
D男人係咁犯賤,你讓佢一歩等佢好落台,結果佢以為食硬你。一定要搞清楚身份,叫佢分下莊閒,唔好以 ...

俾我真係狠心爆佢一輪帶埋仔女走!無佢唔會死!細路仔變單親又如何?有個咁嘅老豆!最緊要自己有經濟能力

子爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+Babybaby120+於+12-05-24+發

原帖由 funbi0816 於 12-05-24 發表
俾我真係狠心爆佢一輪帶埋仔女走!無佢唔會死!細路仔變單親又如何?有個咁嘅老豆!最 ...
我唔會走,我會踢佢走!佢d偷情紀錄留底,有咩律師樓見。

首頁

尾頁

跳至