親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章

朋友去歐洲自由行(德,法,荷蘭,比利時,盧森堡…)想租D平、靚、正、酒店,請問有咩好介紹?

侯爵府

引用:朋友去歐洲自由行(德,法,荷蘭,比利時,

原帖由 on0li 於 12-06-10 發表
朋友去歐洲自由行(德,法,荷蘭,比利時,盧森堡…)想租D平、靚、正、酒店,請問有咩好介紹?
...
去幾耐?注意好多酒店住一晚會貴過住二晚的!
我用開booking.com,越早book酒店越平!

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+on0li+於+12-06-10+發表朋友

原帖由 焯媽媽 於 12-06-10 發表
去幾耐?注意好多酒店住一晚會貴過住二晚的!
我用開booking.com,越早book酒店越平!

...
Hotels .com有時做恃價都平!

男爵府

醒目開學勳章

回覆 焯媽媽 的帖子

每個地方都係留一晩,有無D平旅館幾百蚊一晚呢?因為係年青人純粹去見識,住宿方面無咩要求!thx

男爵府

醒目開學勳章

回覆 SumSumBB 的帖子

去睇下先!thx^^

侯爵府

on0li 發表於 12-6-10 12:01
回覆 焯媽媽 的帖子

每個地方都係留一晩,有無D平旅館幾百蚊一晚呢?因為係年青人純粹去見識,住宿方面無咩 ...

http://www.hostelworld.com/

hostelworld.com 為hostel, 有床位 (分男女) 或雙人房等..

我6月底出發去法國, 克羅地亞及意大利羅馬, 平均要一千港元一晚酒店(3星, 雙人房)..

去到克羅地亞要成140歐元一晚, (即1400港元一晚) 我book apartment, 即有房有廳的一個單位..

侯爵府

on0li 發表於 12-6-10 10:38
...

準備幾時去?

最好季節為4-10月..

首頁

尾頁

跳至