跳至

首頁

尾頁

大宅

盈豐商場店鋪︰A09號鋪【金源X】

尋晚經過呢間鋪,個老闆娘係咁SALE︰

話【我地雖然冇豪華GE裝修,但勝在食物有質素

正正因為呢句,OK....一於試吓啦。

入到去,冇咩冷氣,感覺比較熱,客人唔多(大約10位左右)

呢間主要係食西餐,什至有德國咸豬手($35左右)

對於晚市唻講,價錢真係算平,

晚市有常餐,(ABCDE....有湯有埋野飲)...

我老公叫咗個【黑椒汁豬扒并兩條腸仔配飯

點知佢地就俾咗個【磨菇汁豬扒并一片火腿配飯】(腸都有兩條啦,點解火腿得嗰一片!!??)

不過都算喇,問清楚有冇唻錯,冇唻錯就由佢喇(照食)。

至於個餐湯食食吓飯ge中途先俾你?-((好奇怪)

同埋d餐具,佢地俾你ge時候就咁放喺枱面...連一張紙巾墊住都冇

可以話係毫無基本衛生可言,連咁簡單ge事都咁差!

埋單喇,個老闆娘唔知點解要諗好耐收幾多錢咁,好奇怪。

後尾佢收我ge價錢同我所諗ge有出入,咁我問下佢點計囉~~

原來凍飲係要另加$2!!!(但佢個餐明明寫住話,奉送餐飲及餐湯)<--呢度我覺得佢地有d唔老實..

到半夜零晨(晚餐後大約5個鐘),我老公話開始想嘔想痾,

結果嘔兩次痾兩次......要同佢去睇急症...

最後醫生要佢打針,同埋其中有d藥食咗係會有d眼蒙蒙睇得唔清楚

返到屋企,都仲係咁痾痾咗三四次,睇見都心痛。

最衰都係我﹐唔應該聽佢sale入咗去食,見倒間鋪咁簡陋,真係唔應該入去

至於我自己,雖然冇嘔,但都痾咗兩次。

各位JM,真係小心。

(PS︰唻咗BK咁耐,都未過打咁長篇野架...)

禁止訪問

回覆:【盈豐商場】新食店食到人【腸胃炎】!

大宅

佢今日都係以痾同訓為主。

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆 eeyore_ada 的帖子

請問近住邊到??

家有寳貝囡晴晴

大宅

建生附近有間【盈豐商場

大宅

polly_tam 發表於 12-8-10 21:12
回覆 eeyore_ada 的帖子

請問近住邊到??

建生附近有間【盈豐商場

大宅

是地下或是2/F ? 我都係住呢個小區的,記住唔好再幫襯喇!

大宅

地下(出面)鋪

大宅

cat221 發表於 12-8-16 10:53
是地下或是2/F ? 我都係住呢個小區的,記住唔好再幫襯喇!

地下(出面)鋪

首頁

尾頁

跳至