自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

take care

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:媽媽。。。我真的想你

卡兒,你要保重身體呀,妹妹仲要你照顧呀知嘛,婆婆都唔想見到你咁架

別墅

Sorry to hear that, I have similar experience so I know how hurt it is. Take care or your mother will be sad seeing you unhappy.

複式洋房

向BK度啦。

禁止訪問

伯爵府

2018父親節勳章 2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章

樓主我也好明白妳感受,我媽媽也離開我三個月了,每次諗起她也很掛念。 唔開心就哭出來,不要忍着,個心會好辛苦。坐月身體要緊,喊一陣好啦!

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

樓主保重

[img]http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=space&uid=212624&do=album&picid=839365[/img]

大宅

回覆:BingoJoey 的帖子

Take care卡兒!伯母只係早啲到天家,其實佢仍然守護住你同bb!將來總有一日你哋可以在天家重聚!

伯爵府

好慘呀....

禁止發言

有「營」勳章 叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

明白你心情!為左伯有,你要保重身體!

我近日忽然發錢寒,要努力搵錢儲錢呀!$$$

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

珊瑚宮

樓主,相信你媽媽不天家繼續守護你們。兄傷心

生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Take Care
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

子爵府

侯爵府

take care, 加油呀

子爵府

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

保重身體!

首頁

尾頁

跳至