自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

其實好少來往, 問佢又話無所謂, CASH又好似好無心咁, 可唔可以比D意見參考吓?
BUDGET 大約$1,000, 因會加利是.

唔該各位

子爵府

回覆:叔仔添了BB, 有咩禮物可參考?

買些小朋友衣服+ 尿片。我這套就是打算送比朋友的。

男爵府

畀面勳章

床仔,highchair, car seat, 包被, mustela hamper, 衫仔褲仔, BB車, 網床

大宅

回覆:叔仔添了BB, 有咩禮物可參考

一盒套裝bb 衫

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

衫仔, 金器

男爵府

回覆 gloomy1115 的帖子

唔該晒想問大家, 如果買BB車, CAR SEAT 之類的東西, 你地會自已去選, 還是同主人家講, 叫佢地自己去買咗先, 再比返錢咁呢? (因咁樣會比較合心水)

Viann1230  一定係後者  發表於 12-11-22 11:41

別墅

Play Mat? 洗奶瓶器?
我自己本身唔中意人送衫果D~除左SIZE係一個問題, 款都係...

男爵府

本來送金都好, 有傳統FEEL, 但而家D金咁貴, $1000 BUDGET 都唔知可以買咩.......唉

大宅

回覆 sunnybaby 的帖子

$1000 都好難買到BB車同car seat.... 床上同品啱budget D....

伯爵府

2018復活節勳章 熱血金章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

實用d, 買支探熱針, 靚少少的, 都要$500+

再加其他禮物, 好以衫仔

小朋友大的快, d衫好快唔啱, 但 thermoscan, 只要唔跌, 有排用

當年我大伯送比我, 我地覺得佢好有心思

因為一定啱用
「政治乃眾人之事」-- 國父孫中山先生

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

金器
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

百靈牌耳探low!!!!
又實用,都要$599架

男爵府

其實我自就喜歡現金,夠實用但好似好無heart咁,話晒都係親。你地會唔會咁覺得?

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:買些小朋友衣服++尿片。我這套就是打算送比

原帖由 Q10 於 12-11-22 發表
買些小朋友衣服+ 尿片。我這套就是打算送比朋友的。
叔仔送套衫同尿片?
小家咗D喎!

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

其實佢應買曬d bb用品!比cash 最實際!

若要人不知 唔好咁低B !  : P

子爵府

回覆:Anpanmama 的帖子

版主仲會加利事!

伯爵府

金器
coupons

伯爵府

比cash入利事,好意頭又實用

伯爵府

我鍾意利是! 既然佢乜都買好左, 就封利是!
陶土經過塑造...燒製...可變成有用的器皿.它盛裝到多少就看我們如何給它塑形,它有多堅固就看我們如何燒製...

男爵府

Anpanmama 發表於 12-11-22 11:45
叔仔送套衫同尿片?
小家咗D喎!
大家都係參詳吓,反正都會封利是,最多大封少少。你有何提議?

Anpanmama  利是good!!!   發表於 12-11-22 12:11

首頁

尾頁

跳至