潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

點解美姿d衫(女人街) 咁平?

這個問題我想問好耐架la!
另外,佢果d衫係新定舊架呢? ?-(

男爵府

Re: 點解美姿d衫(女人街) 咁平?

美姿d衫應該好多都係貨版, 所以你會發覺好多都好舊

amypunwm 寫道:
這個問題我想問好耐架la!
另外,佢果d衫係新定舊架呢? ?-(

子爵府

大廚勳章

其實我覺得佢d衫似"故衣店"d衫, 即以前d洗衣店冇人去攞既衫, 我唔會買因為覺得d衫唔知邊度黎架, 驚有dirty野 (你唔覺佢d衫個款好舊好舊既咩)

大宅

烽烽和藍藍媽咪(Jenny) 寫道:
其實我覺得佢d衫似"故衣店"d衫, 即以前d洗衣店冇人去攞既衫, 我唔會買因為覺得d衫唔知邊度黎架, 驚有dirty野 (你唔覺佢d衫個款好舊好舊既咩)

我都有呢種感覺
話說多年前有個同事帶我入去,一入去都有 d 唔係太舒服...
出舖後,我已同佢講有呢種感覺

禁止訪問

好媽媽勳章

水晶宮

畀面勳章

呢間野係響邊個位置架?!

男爵府

claudia 寫道:
係呀係呀

如果係貨版,應該幾新幾潮. 但我去過一次,70年袋feel都有.. 想起都打冷震... 好驚呀

佢地可能就係70年代 貨版

子爵府

又殘又舊,行過睇到都...

大宅

你地講到我好驚呀, 因我好耐之前買左一件,但而家仲著緊
佢d衫真係勁古老, 果時貪得意買了件

我媽咪話似舊衫
佢係女人街近先達的第一段路

伯爵府

有時係會搵到幾好睇既...不過好似話係二手架喎...

大宅

其實 d 衫係二手架, 因為我以前同 d 同學仔貪得意去睇, 仲同 d 店員傾計, 當時唔識野咪問佢地 d 衫咁平係咪假野, 個中年女士好勞氣咁答我地 :"我地賣真野既, 咁平係因為舊同二手者, 唔買就唔好搞搞震"

所以我知道係二手, 一定唔會買!!

首頁

尾頁

跳至