嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無媽媽同bb睇沙田康健兒科曹貴子ga?

覺得好唔好呀?

大宅

Re: 有無媽媽同bb睇沙田康健兒科曹貴子ga?

唔係好鐘意,因為佢成日開抗生素(大人同細路都成日開),我睇仁安莫子慈,佢好細心,好有耐性同你講解,但貴過康健,診金$250另加藥費。

大宅

me too. 我自己都睇過佢, 好求其, 我同佢講左有藥物敏感, 佢照開我食左會敏感o既藥俾我. 等我又要返去換藥.

禁止訪問

男爵府

其實我都覺得唔好,因我bb發燒,見最近係佢,但要等好耐,個e生好cool, 目無表情,同bb聽肚時,bb驚到cry,佢都無任何表情,好快睇完,都有開抗生素呀,我bb得7個月,結果吃了三日藥都未好!
所以想睇下有無其他好e生介紹lo

民房

喬媽媽,
唔好咁敏感, 我都有睇過佢, 佢人幾好, 應該唔係你諗個隻

大宅

你不如試下去仁安睇兒科專科啦,可找莫子慈醫生,話晒係專科嘛。那裏的診金也是可接受,睇醫生$250,藥費另計,不過都係幾十元,我個b都會睇佢。
你可以打電話去預約!

首頁

尾頁

跳至