想生BB

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 統計 - 未有bb 想有bb bk姊妹上來簽名

可能你就係你家族第一胎 雙胞胎呢!!

我自己都係孖女, 之前家族亦無雙胞胎喇!!

侯爵府

唉, 今個月實無機喇!我自己既第六感好準架!!
唔知點解諗到LEE,就想喊. 唉, 嘗試兩個月都唔得已經o甘 disappoint , 我好無用!!!

侯爵府

o甘你既第六感有無講我會有幾多個小朋友呀? 喊? 講下咋, 唔想影響埋我老公.

pollybell 寫道:
我支持你,我既第六感都好準,你一定可以做豬媽媽,想喊?想下好啦..........快架啦.好強既第六感.

[quote]
jjwmkk 寫道:
唉, 今個月實無機喇!我自己既第六感好準架!!
唔知點解諗到LEE,就想喊. 唉, 嘗試兩個月都唔得已經o甘 disappoint , 我好無用!!!
[/quote]

侯爵府

小_柔? 係o米 9點 "法政先鋒" 個女警呀??

Weclome to "Wanted Baby club"!!! keke!!

侯爵府

嘩, 尋晚發夢見到兩條蛇呀. 唔會暗示我蛇年先可以 bingo 呀! 嘩嘩嘩, 仲有幾多年呀???唔計豬年, 仲有7年? :-( :-(

[quote]
QKMA 寫道:
01) babychin -我試左2個月, 唔係好盡力, 我係01), 排隊bingo 應該都係我第1,
02) baby2baby (今個cycle 未開始排卵呀 now 一個"等"字)
03) sasami
04) carlew (已bingo~ ^^)
05) miffymiffy (我係05, 係咪"零舍快") (等左3年, 超級唔盡力~~) [投 - jjwmkk]
06) cascades
07) keroro_ct
08) kennisip [投 - jjwmkk](c啦,我得個"白",咪乜都冇,唔制)(等左半年∼∼)
09) jessica (簽完名就會有bb?) <---咁好..?!
10) lai88 (試左兩年半喇 )
11) may (14)
12) MiGong (實易實易, 應該好易中啦! ***33歲, 試了4個月***)
13) jjwmkk (嘩, 我係 13號呀, 實生呀! yeah! <--- 已經痴左線!!! 我今1月初開始無避孕, 當月就已經 bingo, 點知3月初(7w時) 小x了, 5月m後又開始開工, 6月係第二個月喇!)
14) bainlnlay (雖然我排"14", 但我呢

侯爵府

我同我老公係蛇? 我老公係虎, 我係白兔呢!!!

miffymiffy 寫道:
定係話係你同你老公咋~~

或者話係生twins呢 [quote]
jjwmkk 寫道:
嘩, 尋晚發夢見到兩條蛇呀. 唔會暗示我蛇年先可以 bingo 呀! 嘩嘩嘩, 仲有幾多年呀???唔計豬年, 仲有7年? :-( :-(

侯爵府

幫 79) CHUCHULEE update ~~

----------------------------------------------------
01) babychin -我試左2個月, 唔係好盡力, 我係01), 排隊bingo 應該都係我第1,
02) baby2baby (今個cycle 未開始排卵呀 now 一個"等"字)
03) sasami
05) miffymiffy (我係05, 係咪"零舍快") (等左3年, 超級唔盡力~~) [投 - jjwmkk]
08) kennisip [投 - jjwmkk](c啦,我得個"白",咪乜都冇,唔制)(等左半年∼∼)
09) jessica (簽完名就會有bb?) <---咁好..?!
12) MiGong (實易實易, 應該好易中啦! ***33歲, 試了4個月***)
13) jjwmkk (嘩, 我係 13號呀, 實生呀! yeah! <--- 已經痴左線!!! 我今1月初開始無避孕, 當月就已經 bingo, 點知3月初(7w時) 小x了, 5月m後又開始開工, 6月係第二個月喇!)

侯爵府

點解唔好破 100呀! ???

miffymiffy 寫道:
千祈! 千祈! 千祈! 唔好破 100

侯爵府

90幾人喇, 個 list 就里長過版面喇! 快d搵d人 Bingo喇, 唔係就麻煩喇!

p.s 我自己都想可以走出lee個topic, 空個位出里. 可惜, 今日作m come, lee 個月仲未可以走!!!

侯爵府

08 同 05 你地 估錯喇, 唔係我 13號佳麗跑出, 係 41號佳麗! 所以你地唔可以得到我100%手織 bb小背心一件. 快d 再去估過第二個喇!!

p.s. 恭喜 41號 ms-apple, 唔好意思係不久既將來, 我地要刪除你個名! 因個 list 太長了!!

侯爵府

01) babychin (我試左2個月, 唔係好盡力, 我係01, 排隊bingo 應該都係我第1)
02) baby2baby (今個cycle 未開始排卵呀 now 一個 "等"字)
03) sasami
05) miffymiffy (我係05, 係咪"零舍快", 等左3年, 超級唔盡力~~) [投 - jjwmkk]
08) kennisip [投 - jjwmkk](c啦,我得個"白",咪乜都冇,唔制, 等左半年∼∼)

侯爵府

亂o甘試即係乜野意思呀???

sze833 寫道:
HI, 我係no.100, 亂o甘試左8個月了。

侯爵府

我細細個已經想生bb 想結婚架喇! 如果我lee個年紀仲未有男朋友, 我就會諗未婚生子架喇! 點知o甘好彩 19時識到依家個老公, 佢又肯娶我喎!

侯爵府

Re: 統計 Part I - 未有bb 想有bb bk姊妹上來簽名(明年有100個bb出世啦)

01) babychin (我試左2個月, 唔係好盡力, 我係01, 排隊bingo 應該都係我第1)
02) baby2baby (今個cycle 未開始排卵呀 now 一個 "等"字)
03) sasami
05) miffymiffy (我係05, 係咪"零舍快", 等左3年, 超級唔盡力~~) [投 - jjwmkk]
08) kennisip [投 - jjwmkk](c啦,我得個"白",咪乜都冇,唔制, 等左半年∼∼)
13) jjwmkk (已 bingo! 多謝o西!!)

侯爵府

Re: 統計 Part I - 未有bb 想有bb bk姊妹上來簽名(明年有100個bb出世啦)

係呀!!

lai88 寫道:
Jjwmkk,
e...我見你個答名檔係 4 weeks and 2days pregnant! Only 250 days to go.
你係咪 bingo 左呀?? ?-(

首頁

尾頁

跳至