自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:阿媽問:有公司話免費清除家中塵蟎,俾唔俾佢地入屋好?

我媽屋企都清除過,我家姐供左我電話,結果呢2日打来,話免费喎,唸唸下都係唔制啦,除完又會有嘅,除非買部機日除夜除!況且只要用60度以上熱水来洗床單就可以!

男爵府

佢地好煩架,唔願走,又話借廁所又話借杯水,搞成晚!

男爵府

唔好制呀, 我個fd有畀佢地入屋, 畀張床人地試機, 佢形容到好勁咁, 試完D水好似沙嗲湯底咁色, 所以有少少心動, 仲將我同另一個fd既電話畀埋果間公司, 結果佢個fd又畀人入屋試機, 結果第訓完第2日就已經身痕, 我有同佢講返呢度媽媽既過敏經歷呀, 好彩佢地都冇畀錢

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

絕對唔會比 , 因為一入得屋 走唔甩

侯爵府

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

NO

男爵府

畀面勳章

No

珍珠宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

No

男爵府

樓主小心, 臨近過年, 小心為上!

侯爵府

開心吸收勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

話說有個好耐都無見過嘅舊同事明益我,俾咗我個電話俾呢間公司
佢第一次打嚟,我就搬屋,佢話新屋做仲啱!
好~ 第二次,我短租間屋,等新屋入伙,推咗佢:我做乜幫人清潔佢間屋呢?!
第三次,第四次,我終於叫搬定,ok,約上嚟啦
佢到咗樓下打俾我,我話屋企有人,我未放工,於是佢好緊張,要等我放工!一時又話再約過!
但係我話:我唔鍾意有外人响我屋企行嚟行去,我放工就係湊仔睇功課,唔要有人騷擾我,你要試機要清潔,ok,工人响屋企就得!
佢一定要我在場,我就話我唔在場就隨時歡迎
到我搬咗一年,隔一排仲會打俾我約時間!

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

唔使客氣啦~~

大宅

BK Milk勳章

回覆 meimei11 的帖子

便宜莫貪.小心、小心.

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

meimei11 發表於 13-1-16 13:14
我阿媽叫我上bk問大家意見
伯母咁叻既?

如果明知定力唔夠甚至唔識拒絕人,就唔試好過試喇,就算 sales 態度唔係迫你買果隻,咁點都會游說你買,你個心一亂唔知買唔買好,又唔知點拒絕好,咁都麻煩啦~

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

大宅

引用:如題,麻煩大家俾d意見

原帖由 meimei11 於 13-01-15 發表
如題,麻煩大家俾d意見
吾好呀。rainbow sell嘢。部機要幾皮野架。

伯爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 畀面勳章 BK Milk勳章

我上星期都叫咗人上嚟做清潔, 可惜一路問,佢又一路示範給我看, 到最後冇時間幫我洗冷氣示範。還送了個花灑頭比我, 可惜屋企水力太慢, 所以到最後都送咗比人。

至於有冇推銷,當然有,可能佢係新人, 所以講幾講就冇再提,真好彩。

翡翠宮

有聽過入屋試機/示範後家中反而有嘢咬蟎多咗好多!

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

公爵府

便宜莫貪

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

唔俾

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唔買要比十個電話好碼佢架

siulai  If 唔俾會點?  發表於 13-2-26 12:47
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

hashtag影視迷勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

No

首頁

尾頁

跳至