想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

諗住今個cycle做第二次iui...尋晚mc..頭先8點幾開始打去將院booking..打到依家都仲係冇人聽飛落mailbox...睇怕今個cycle冇得做....

伯爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章

回覆:linglingcat1012 的帖子

想問你見幾多次,先幫你做iui?
同埋第一次見醫生老公洗唔洗黎?

大宅

引用:想問你見幾多次,先幫你做iui?++ 同埋第一

原帖由 yimyim_paul 於 13-01-16 發表
因為我之前喺私家做過iui,所以第一次見完醫生,第二個cycle就可以開針。

大宅

引用:想問你見幾多次,先幫你做iui?++ 同埋第一

原帖由 yimyim_paul 於 13-01-16 發表
老公要去,因為做iui要簽文件同要帶埋正本結婚証書。

伯爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章

回覆:linglingcat1012 的帖子

第一次去有d乜野做?除了帶精子報告、輸卵管報告,仲有乜野要帶?之前仲可以check 定d乜?

子爵府

回覆:將軍澳醫院做iui...

密啲打去,將完仲未有iui医生,好多case都pass左去聯合做

大宅

引用:密啲打去,將完仲未有iui医生,好多case都p

原帖由 katieng116 於 13-01-16 發表
密啲打去,將完仲未有iui医生,好多case都pass左去聯合做
我知道轉晒去聯合,不過秘書小姐話要打去佢嗰度先,等佢再打去聯合book....我都唔明唔通得佢一個人做野咩?就算放假都應該有其他人接電話㗎!?

複式洋房

引用:Quote:原帖由+katieng116+於+13-01-16+發表

原帖由 linglingcat1012 於 13-01-16 發表
我知道轉晒去聯合,不過秘書小姐話要打去佢嗰度先,等佢再打去聯合book....我都唔明唔通得佢一個人做野咩? ...
你不如試下打去聯合博一博啦!

大宅

引用:Quote:原帖由+linglingcat1012+於+13-01-16

原帖由 chloesiubun 於 13-01-16 發表
你不如試下打去聯合博一博啦!
些些!已見完聯合醫生同今日開針....

大宅

回覆 linglingcat1012 的帖子

我上次去將軍澳醫院, 佢話冇不育科 la, Apr 先笫二次睇, 聯合要等幾耐?
如果排左廣華ivf (till Nov 2015), 仲有冇得排聯合?

如果已有小朋友 (thru IUI or IVF), 仲可吾可以係政做?

大宅

引用:回覆+linglingcat1012+的帖子 我上次去將

原帖由 peko1400 於 13-01-17 發表
回覆 linglingcat1012 的帖子

我上次去將軍澳醫院, 佢話冇不育科 la, Apr 先笫二次睇, 聯合要等幾耐?
其實我都唔知聯合要排幾耐㗎...我只係將院轉介過去做....我諗都唔太關你有冇小朋友事...因為都要見完醫生先...

別墅

回覆:peko1400 的帖子

我知廣華只幫未有小朋友的夫婦做。

首頁

尾頁

跳至