自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

銀行sale張金咭,upgrade 做白金咭,你地會唔會join呢?其實都係一樣咁look法,我平時唔會look得多,又唔須要名店既discount,淨係知道年費要$1800,雖然首2年免年費,之後可以每打去免,但若然佢話證策有改無得免,咁我就算cut card都要比1800,但我唔upgrade既,最多都sit$600!比你地會唔up呀

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:Little☆Tiger 的帖子

其實Up唔Upgrade,都係免年費,我有D咭甚至一年碌唔度一次,都係免年費

男爵府

引用:其實Up唔Upgrade,都係免年費,我有D咭甚至

原帖由 kingcow 於 13-01-21 發表
其實Up唔Upgrade,都係免年費,我有D咭甚至一年碌唔度一次,都係免年費
咁如果你係我呢個情況呢?

子爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 趣教勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

kingcow 發表於 13-1-21 23:01

yes

ToBy GiNNy VinCent

珍珠宮

回覆:金咭upgrade白金

唔批我

近來瘋狂用衣車 梳化套 咕臣 床單 枕袋 被袋 背包都做過   

琥珀宮

引用:銀行sale張金咭,upgrade+做白金咭,你地會

原帖由 Little☆Tiger 於 13-01-21 發表
銀行sale張金咭,upgrade 做白金咭,你地會唔會join呢?其實都係一樣咁look法,我平時唔會look得多,又唔須 ...
如果新收年費唔括免即cut卡,係唔洗蝕一年既年費!白金咭優惠好多時比金咭多!

shop_baby    發表於 13-1-21 23:54

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:Little☆Tiger 的帖子

Upgrade左無壞既,儲下積分換coupon

大宅

乜而家金銀銅鑽card重可以代表身份咩

珍珠宮

依家好少見人用金咭,但匯豐企得好硬,好少Upgrade白金咭

珍珠宮

我幾張白金卡銀行打來叫我upgrade時,都批左終生免年費俾我喎,如果要我俾年費,我一定晤會upgrade

禁止訪問

公爵府

最關心BB問題熱投勳章 陪月勳章 畀面勳章

bonbonfufu 發表於 13-1-21 23:48
乜而家金銀銅鑽card重可以代表身份咩
同意...

翡翠宮

引用:Upgrade左無壞既,儲下積分換coupon +

原帖由 kingcow 於 13-01-21 發表
Upgrade左無壞既,儲下積分換coupon
x2

瑪瑙宮

大廚勳章

xp 發表於 13-1-21 23:51
依家好少見人用金咭,但匯豐企得好硬,好少Upgrade白金咭

我就係匯豐................ 點都無話 upgrade 我張金卡........... 其實我每月最少都簽 over 30k ....有時會 50k ....但都無人邀請我 , 只係成日寄d cash coupon 來.... 但有時真係白金卡訂 buffet 平好多...
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

首頁

尾頁

跳至