自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

海洋公園票邊度平?

請問邊度買海洋公園票平同唔使係會員都可以買? Thanks!

大宅

Re: 海洋公園票邊度平?

中旅社
________________ KiuKiu媽媽

大宅

教協 $152

複式洋房

如果唔用會員証,中旅都算平
adult $159, child $81

子爵府

教協

男爵府

請問教協買係唔係一定要出示會員証
168148 寫道:
教協

禁止訪問

洋房

公聯會會員大人152,小童75

大宅

Thanks all. 咁$$唔差好遠,去中旅就唔使諗係咪會員先買得 lu。

男爵府

我好耐都冇去過海洋公園,想請問正價係幾錢?因為我想下個月同bb去?

子爵府

callymum 寫道:
我好耐都冇去過海洋公園,想請問正價係幾錢?因為我想下個月同bb去?

成人$185,小童(3-11歲)$93,三歲以下/65歲以上免費。

琥珀宮

記住生日可免費入場,優惠至07年1月中(唔忘得左正確邊日)。

我相信工聯會及教協都係最平架勒。

別墅

我先生公司員工優惠 成人$158, 小童$83, 要的話我可請求代買及郵寄給你(郵費自付($1.4)及自責風險)

*套票於今年12月底前任何日子皆可使用
*套票包動感影院入場費 (門市要多付 $10)
我有一個可愛之女兒 ~ みこ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

複式洋房

正日生日去免費架?

大宅

2024勳章 虎到金來勳章 畀面勳章

題外話, 可不可以帶飲品和食物入場架?

大宅

10 Jan 07 is the deadline

SandyKL 寫道:
記住生日可免費入場,優惠至07年1月中(唔忘得左正確邊日)。

我相信工聯會及教協都係最平架勒。

別墅

中旅社$159 平過工聯會ga!-----又方便!

☆★☆★◇◆◇☆^o^☆★☆◇◆◇☆★☆◆◇☆

大宅

2024勳章 虎到金來勳章 畀面勳章

我尋日在工聯會見到賣$152.

男爵府

sell: Ocean Park Ticket (4pcs)
Exp. date: Aug 20, 2006
sell @ 150 x 4

大宅

海洋公園:

生日o個日去,壽星仔/女免費,需到海洋公園正門講票處憑身分證換領入場券一張。

比埋其他價錢你睇睇:

要睇下你幾多人去,如果你同幾個fd去,過12歲當成人,要$185位;如果你學校搞活動,用學校名義訂飛,只要$80位;如果你一年內會去多過2次,我建議你造張"智紛全年入場證學生卡",只要$295,14個工作天起貨,用呢張卡基本上去2次次已經抵番。

原價,在海洋公園正門購買:

成人票(12歲以上):$185
小童票(3-11歲):$93

去工聯會買有85折:

成人票(12.歲以上):$157.25
小童票(3-11歲):$79.05

託相熟職員直接購買有75折:(最平)

成人票(12歲以上):$138.75
小童票(3-11歲):$69.75

智紛.全年入場證:會員可於一年內無限次進入海洋公園
金卡:可於一年內公園開放時間無限次進入海洋公園
銀卡:可於一年內逢星期一至五日間,及星期六中午12時前無限次進入海洋公園(公眾假期及晚間特備活動除外)
成人金卡(12歲以上):$495
成人銀卡(12歲以上):$375
小童金卡(3-11.歲):$250
小童銀卡(3-11歲):$188
學生卡(適用於12歲或以上並就讀於中、小學、專上及高等教育學院之全日制學生):$295

回收舊書包,循環再用~
如有舊書包唔要,可以PM我,可以任何港鐵站交收~

首頁

尾頁

跳至