自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 有d人以為巴士可以劃位架 !

我都試過中環上架巴士, 已經見到有個男人不停同人講佢隔離個位有人坐, 如是者架車去到灣仔, 先見有個女人施施然坐係個男人隔離... 都唔明點解d人好意思甘樣霸位既

洋房

搭地鐵都有D咁冇公德心既人架!!!我試過一次見到有個女人,用袋霸住隔離個位,等到個Friend到,佢就企一企起身yap個friend過黎,跟住即刻有個比佢個friend早上車既c奶想坐左個位,個女人就黑面啤實佢,幾衰阿~~~

男爵府

霸位

複式洋房

xp 寫道:
點解會比個男人坐到佢個位呀?
我估佢欺善怕惡,男人唔敢出聲

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

心涼晒
nonowong 寫道:
因為佢個friend在此站上車, 佢拿開個袋擰咩個身準備比個friend坐, 點知比前佢個friend一個上車既男人一"德"左落去囉, 抵死 ! [quote]
xp 寫道:
[/quote]

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

抵死
愛 我 就 別 傷 害 我

男爵府

別墅

應有此報!
nonowong 寫道:
因為佢個friend在此站上車, 佢拿開個袋擰咩個身準備比個friend坐, 點知比前佢個friend一個上車既男人一"德"左落去囉, 抵死 ! [quote]
xp 寫道:
[/quote]
時常感恩, 幸福常在

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

咁pk

男爵府

唔好話我衰

師奶同d阿叔我都怕怕,行遠d

子爵府

抵死

複式洋房

男爵府

抵佢死!!!

伯爵府

比我會照坐落去,佢可以做d咩

男爵府

我實照坐話之佢!
蚊蚊媽

大宅

唔好意思, 頭先趕住放工唔得閒打落去 !
跟住佢果friend到左之後, 佢無辨法, 自己企起身比個位個friend坐, 大大聱同佢個friend講 "而家d人好惡 放工時候幫你bor位比人話" 跟住佢個friend話 : "邊個?" 個c9就望住我 !
又有一次, 有個大肚太太, , 因為我住新市鎮, 通常d人要入到去先至會落車, 車程要成45分鐘, 放工時間人又多, 我又大過肚知道企住辛苦, 見佢上車即即讓個位比佢坐, 點知佢唔知係唔係以為我生 "庤倉", 好似好驚禁狂話唔好, 當時好多人望住, 雙方拉鋸左成20秒, 後來, 唉算啦, 勉強無幸福, 自己坐番 !

香港真係多奇人 !

複式洋房

大大聱同佢個friend講 "而家d人好惡 放工時候幫你bor位比人話" 跟住佢個friend話==>C 9 真係C 9..
咁您有冇話佢 ?

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Really 抵死 !

Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

水晶宮

畀面勳章

抵死 !

子爵府

世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

首頁

尾頁

跳至