興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

民房

有無free software for自製証件相

如題. thanks

男爵府

Re: 有無free software for自製証件相

Passport Photo (學生相/證件相) DIY

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

[size=x-large]Thank you very much
路遙知馬力,日久見人心!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

THANKS!!試下先.

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

Or try this one:

joeychai 寫道:
你睇.......証件相呀!(當然唔會用呢張去申請學校...:wink:)

各位......想自己幫bb正証件相的媽咪,
呢個軟件好值得用.......完全唔駛學都識架.....
只係按幾個制就完成.....(好似賣緊廣告)!

Click ~ Photocap 2.0

製作証件相步驟...click

有埋步驟睇, 一定識正啦!

大宅

Photocap 可以話係我用過而又最好用的自製証件相freeware,一個字...正!

大宅

原文章由 路過的人 於 06-9-1 23:26 發表
Passport Photo (學生相/證件相) DIY

請問整左張相出黎,係咪可以直接攞去相舖哂3R/4R架?
咁哂出黎會唔會CUT左DD???
仲有正常證件相SIZE幾多串架?

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

我都覺得係, 佢仲要有埋其他 function, 真係好鬼!!
原文章由 matau 於 06-9-4 22:10 發表
Photocap 可以話係我用過而又最好用的自製証件相freeware,一個字...正!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

請問點樣改底色???

男爵府

係, o岩format咪唔駛crop囉, 不過唔係間間哂相店都可以當3/4R價錢架, 有d會charge番証件相價錢...
原文章由 火火火火 於 07-9-1 08:17 發表

請問整左張相出黎,係咪可以直接攞去相舖哂3R/4R架?
咁哂出黎會唔會CUT左DD???
仲有正常證件相SIZE幾多串架?

首頁

尾頁

跳至