美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Thanks for sharing!! Support!

mongmongmong  Thank you for your support!   發表於 13-5-3 22:46

複式洋房

3-4-2013 vitacost 用 DHL global mail 未收到貨

男爵府

Sybil1227 發表於 13-4-27 17:32
3-4-2013 vitacost 用 DHL global mail 未收到貨
DHL global mail要幾星期㗎,唔好驚,應該無問題。

我係 Vitacost 買過一次,郵費太貴喇,所以都冇再幫襯。

複式洋房

回覆:食靚靚分享(Part 2) 依個iherb網買維他命個人護理產品真係好好

報到加收藏
Now果隻美白牙膏好用呀,朋友都話我d牙白左,佢唔知我轉左牙膏架~

男爵府

第一次iherb成功!

請問怎樣收藏post??

版主示:版面禁止提供/索取discount code.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

報到

今晚落 order
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

大宅

支持樓主出 part 2, 好正面既真心分享!

mongmongmong  多謝你,我都好多謝你一齊share,教識大家好多野  發表於 13-5-3 22:50
從簡單的生活中………學會選擇、學會追求、學會享受。

每一個人的批評都當作善意……..鞭策和鼓勵!
別人的讚賞反而可以忘記, 因為這些已經做到了.

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

好好心機

mongmongmong  多謝支持  發表於 13-5-3 22:49

大宅

回覆:食靚靚分享(Part 2) 依個iherb網買維他命個人護理產品真係好好

我準備order第一次有好多問題想請教各jm!
1. 用visa比錢, 匯率大約幾多? 有手續費嗎? (enjoy card)
2. 係咪做左visa驗證就ok? 因為之前冇試過海外online shopping
3. 用DHL (中間價錢果種), 收件人留我個名, 但家人代收可以嘛? 不用check id card? 冇人收件, 係咪可另約時間? mon-sun也送貨?

thanks all

chunsamyuen  用美金結算,佢用返當日美金賣出價對,唔差得好遠,折返7.9以內  發表於 13-4-28 10:45
chunsamyuen  妳用平的usd4 不用簽收,但DHL Int'l USD10 要搵人簽,邊個家人都得.  發表於 13-4-28 10:44
chunsamyuen  訂iherb唔洗visa驗証碼  發表於 13-4-28 10:43

男爵府

messy_love 發表於 13-4-28 10:17
我準備order第一次有好多問題想請教各jm!
1. 用visa比錢, 匯率大約幾多? 有手續費嗎? (enjoy card) ...

好多謝 chunsamyuen jm 幫忙解答 ,因見messy_love是用手機發問,可能睇唔倒點評裡嘅留言,我將jm嘅留言再post多次。

chunsamyuen 用美金結算,佢用返當日美金賣出價對,唔差得好遠,折返7.9以內 發表於 9 小時前

chunsamyuen 妳用平的usd4 不用簽收,但DHL Int'l USD10 要搵人簽,邊個家人都得. 發表於 9 小時前

chunsamyuen 訂iherb唔洗visa驗証碼 發表於 9 小時前

大宅

引用:+本帖最後由+mongmongmong+於+13-4-28+20:1

原帖由 mongmongmong 於 13-04-28 發表
thanks 2位jm!!! 好好人
今次想訂real techniques d brush~另外, 請問有冇cleanser介紹? (我混合偏乾)

禁止訪問

畀面勳章

大宅

我之前由頭追到尾,終於追哂,而家又要追咯!不過要激讚樓主!

snownik  之前我都追左好耐, 依家又要追過  發表於 13-8-27 15:57
mongmongmong  多謝你支持  發表於 13-5-3 22:50

大宅

Support support!!

mongmongmong  Thank you very much!   發表於 13-5-3 22:51

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

版主示:版面禁止提供/索取dscount code.
雖然我在線,但可能行開左

男爵府

messy_love 發表於 13-4-28 20:46
thanks 2位jm!!! 好好人
今次想訂real techniques d brush~另外, 請問有冇cleanser介紹? (我混合 ...
多謝你

我見有jm話 d brush 好用, 我就未用過, 因平日係沙沙卓記買平平哋都夠用.

cleanser方面, 我就用開紅水 (bioderma) 落妝, 再用iherb買既非洲黑皂洗面, 我都係偏乾, 冬天用黑皂就乾得濟. 夏天我覺得唔錯

男爵府

Ling_P 發表於 13-4-28 21:38
有冇collagen介紹下?? 邊隻好d? 係唔係得骨膠原粉?? 有冇骨膠原丸??
我一直都係食衣隻, 我食丸(左邊), 有粉的(右邊)

侯爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

多謝樓主,細心分享,詳盡解釋

mongmongmong  多謝支持  發表於 13-5-3 22:51

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

Ling_P 發表於 13-4-29 14:02
請問一樽幾錢?? 另外運費係幾錢?? 一樽食幾耐?? 同埋食左之後有咩改善??
SORRY~ 太多問題@.@
...
問題唔多, 問清楚好呀, 隨便問.

丸裝有兩 , 120粒 US$12.26 (HK$47.81); 250粒 US$19.17 (HK$74.76)

樽上建議一日6粒, 但我只食一日3粒; 250粒裝就差不多食3個月.

食左好一段日子, 皮膚keep得好 (我還有食月見草油丸同維他命E); 膝頭無咁易痛; 指甲最明顯, 硬左好多.

首頁

尾頁

跳至