心聲留言

跳至

首頁

尾頁

別墅

畀面勳章 BK Milk勳章

是咁的;;
我只有17歲 金個月20號就結婚喇

但係我呢排發現.....

我個肚胖胖的 仲有時會有啲M痛既感覺 乳頭變腫左 掂佢果時仲會有啲痛

宜家我好中此食話妹...仲有時作嘔

我上個月黎M既時候係=3月23到3月30 到宜家都冇黎M 係唔係有左呢

我想去買野驗 但係我啲朋友話應該冇咁快會驗到

其實我有冇BB都唔緊要 當場想就緊係想 但怕負擔唔到

又想知道 如果真係有既要注意啲咩呢 我真係好怕有既話我又做到啲野傷到個BB

我有食煙我老公都有 我又唔多飲水 三餐又唔定

同埋 我想問下媽媽們

朋友跟我說 打左一支針係唔知邊戈位 生果時會唔到

係唔係真係有啲咁既野嫁

希望媽媽們會解答我
2014.01.11 寶寶預產期♥

男爵府

引用:+本帖最後由+bbspopo+於+13-5-10+21:13+編

原帖由 bbspopo 於 13-05-10 發表

是咁的;;
你去萬寧買支棒驗下,症狀似中咗,通常有咗十幾日就會驗到架了,計日子你最少有咗個幾月,所以如果有一定驗得到。

伯爵府

引用:是咁的;;我只有17歲+金個月20號就結婚喇但

原帖由 bbspopo 於 13-05-10 發表

是咁的;;
初期有BB的感覺人人唔同,我大過兩次,兩次未驗到前都無端端異常咁大食,但約兩個月左右就完全食唔落。

照睇如果真係有都只係一個月左右,未驗到住!有可能你預備結婚,心情緊張所以M遲咗都唔奇,再等多陣睇睇!

但唔理今次是否真的成孕,妹妹!你哋都係介煙啦!又損健康,又損銀包!你至十七歲,就算今次未必係,將來都會有!你哋都希望將來你哋個BB係優質製成品!而且BB出世後常吸二手煙,常常看醫生,嗰D咪又係你銀包D錢!你哋將所有同食煙有関的洗費留番,分分鐘係一筆可觀的教育基金!

別墅

畀面勳章 BK Milk勳章

我岩岩去左買黎驗 兩條線 我有左喇

2014.01.11 寶寶預產期♥

男爵府

恭喜晒~
咁你兩公婆先要戒煙喇..尤其係樓主你呀.. 準媽媽~
Cheers,

阿檬

珍珠宮

首先恭喜準新娘,準媽媽!

之後請戒煙!戒煙!戒煙!

最好連準新郎都戒煙啦!

你同將來bb都唔好食二手煙呀!對你哋你毒氣黎架!

千奇唔好睇小!將來受苦嘅係你個寶貝bb!

瑪瑙宮

恭喜

佢廿歲您都未到四十, 到時 happy 過 happy

禁止發言

回覆:求求媽媽們解答我這戈問題

禁止訪問

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

可唔可以講下點解咁早結婚既

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實你上個月冇黎就要CHECK,個時已經可以CHECK到,不過依家都唔遲既,
咁你去左登記未呀?
仲有要約唐氏既期....之後就係結構啦

你朋友講既係無痛分娩既針

一定唔可以食煙,因為會影響到BB既氣管架....
仲有就係均衡飲食,等BB可以吸收足夠既營養

首頁

尾頁

跳至